Buscar
  • De festa en festa

L´Exposició es trasllada a la Ciutat de les Arts de les Ciencies de València.El Regidor de Cultura Festiva i President de Junta Central Fallera, Pere Fuset, ha confirmat en l'Assemblea de Presidents del mes de novembre que el Museu de les Ciències "Príncep Felip" acollirà l'Exposició del Ninot de les Falles 2016.

L´exposició del Ninot, a més d´estar en Nuevo Centro, també ha estat en la Llotja, i en els baixos del Mercat de Russafa i del Mercat Central.

La Sala Arcuacions es troba en la planta baixa del Museu de les Ciències i compta amb 2.900 metres quadrats de superfície diàfana. A més, la disponibilitat d'una sala de conferències i una sala d'actes permetrà la realització de xarrades i altres activitats complementàries.

Segons el regidor, el nou emplaçament compta amb molts avantatges, com l'augment d'espai per a l'exposició, la possibilitat d'utilitzar espais adjacents per a realitzar activitats paral·leles, la proximitat d'esta ubicació al Museu Faller i la presència habitual de molts turistes en la zona. "Amb el canvi esperem arribar a un nou segment de públic, a més dels visitants que cada any rebem.

El preu de l'entrada serà de tres euros per al públic en general. Hi haurà, no obstant això, una entrada reduïda, de 1,50 euros per a xiquets i xiquetes, persones majors i socis i sòcies de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

L'Exposició del Ninot de 2016 estarà oberta des del 5 de febrer fins al 15 de març i es preveu que comptarà amb més de 700 ninots.

#ExpoNinot16 #Falles2016 #JCF #CiutatdelesArts #València

0 vistas

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now