Buscar
  • De festa en festa

Les Falles de Gandia col·laboraran el Dia de la Bandereta de la Creu RojaCom cada any, les Falles de Gandia col·laboren amb la Creu Roja el Dia de la Bandereta. El proper dissabte 12 de desembre, les Falleres Majors de Gandia, Raquel Díaz i Lluna Garcia, les dos Corts d’Honor, membres de la Federació i fallers de les comissions eixiran al carrer per recaptar fons a benefici de Creu Roja Gandia.

Des de les 10 h els fallers de nostra ciutat estaran a la Plaça de les Escoles Pies i Carrer Major per conscienciar als ciutadans de la importància de la ajuda desenvolupada diàriament pels membres de Creu Roja. Gràcies als donatius aquesta fundació, es podrà continuar duent a terme accions socials que ajuden a moltíssimes persones de nostra ciutat.

Gandia es vestirà de roig i blanc per continuar recaptant fons per a assistir a totes les persones que ho necessiten. Per tal motiu, animem a tots els fallers i ciutadans de nostra ciutat a col·laborar amb el Creu Roja Gandia.

Malgrat la coyuntura econòmica per la que estem travessant, els ciutadans de Gandia han demostrat en nombroses ocasions que un dels nostres valors primordials és la solidaritat. El proper dissabte 12 de desembre ho deuríem tornar a demostrar, per obtindré un futur millor i en el que ninguna persona estiga en una situació precària


0 vistas

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now