Buscar
  • De festa en festa

Carcaixent ja coneix les noves Falleres Majors per al 2017FOTO: Junta Local Fallera Carcaixent

Ja s’han donat a conèixer els noms de les màximes representants de la festa fallera a Carcaixent. El president de la Junta Local Fallera, Juan Lluesma acompanyat per la regidora de Festes Rosa Nicolau i l’alcalde de Carcaixent Paco Salom han presentat als nombrosos assistents els noms de les Falleres Majors de Carcaixent per a les Falles 2017. La Fallera Major Infantil és Sandra Martos del Nido i la Fallera Major és Andrea Lluesma Requena. Amb molta emoció i alegria han donat les gracies per representar als fallers i falleres de Carcaixent i han desitjat disfrutar molt de les pròximes festes falleres.

La proclamació tindrà lloc a l'Auditori de les Dominiques el pròxim 17 de setembre i la presentació serà el 24 de setembre, si no hi ha cap problema, a la Plaça d’Espanya. El diumenge la Junta Local Fallera de Carcaixent estarà al "besamans" de la Mare de Déu dels Desemparats a València, acompanyada per les comissions de Cánovas del Castillo i Plaça Major.

Desde "De festa en festa" volem desitjar-vos lo millor per a este exercici faller.


0 vistas

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now