Buscar
  • De festa en festa

Reines Falleres de Borriana 2018


La jove, Judit Pesudo Martínez i la xiqueta Ana Giménez Domingo, varen estar ahir escollides Reines Falleres de Borriana per a l'exercici 2018. Des de la Federació de les Falles de Burriana els donem l'enhorabona i ens sentim orgullosos de les que seran les nostres Reines. Elles representaran a tots els fallers i falleres de la ciutat i seran la màxima autoritat de la festa, la nostra ensenya i la nostra millor carta de presentació arreu de tot el territori festiu.

Moltes gràcies a Marta i Andrea i a Mar i Andrea, les joves i xiquetes que també varen presentar la seua candidatura al càrrec i que també hagueren segut unes magnífiques reines. Gràcies per la vostra il·lusió, el vostre esforç i les vostres ganes de representar al món faller de Borriana.


Foto: Javier Martí www.laplanaaldia.com


Informació: Federació de Falles

#FederacióFallesdeBorriana #ReinesFalleresdeBorriana

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now