Buscar
  • De festa en festa

Melani i Carla junt amb les seues corts d´ honor en les Festes d´Elx i Xàtiva.


Les falles de Dénia van participar en les festes d'Elx. Va ser el passat 14 d'agost quan les falleres majors de la ciutat, Melani Ivars i Carla Vinaroz, acompanyades per les seues corts d'honor, van assistir a la ciutat alacantina per a formar part de l'ofrena de flors a la Verge de l'Assumpció.

La Junta Local Fallera de Dénia va ser convidada a aquest acte, com és habitual, per la Federació Gestora de Festejos Populars d'Elx. Al costat de les falleres majors i les seues corts van assistir el president, José Vicente Benavente, i els vicepresidents Antonio Zurita i Vicent Ivars.

Fira de Xàtiva

El mes d'agost està replet d'actes per a les màximes representants de les falles de Dénia. Diumenge passat, 20 d'agost, Melani i Carla van estar en la Fira de Xàtiva junt amb altres representants de les festes de la Comunitat Valenciana.#JLFDenia #Falles #Xàtiva #Elx #FalleresMajors

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now