Buscar
  • De festa en festa

Entrevista Representants Falla Escalante - Amparo Guillen 2017


La Falla Escalante – Amparo Guillén ens ha convidat al seu casal, per fer una entrevista als màxims representants de les Falles 2017.

Tenim el plaer de parlar en el President Vicente García Palau, Maru Parodi Ruso Fallera Major, Nadia Milán Castaño Fallera Major Infantil, i a Juan Aguilar Prima President Infantil.

Moltes gràcies als quatre per conviar-nos, i comencem l´entrevista. Comencem pel futur de la festa fallera..

Nadia FMI, Explica´ns com eres? Sóc una xiqueta alegre, simpàtica, i carinyosa. ¿Què estudies? 2º ESO Què t´agradaría ser de major? Professora Des de quant eres fallera? Des de que vaig nàixer Vestit de valenciana o del segle XVIII? valenciana Quins actes t´ha agradat més i quin menys? ¿Per què? Les que més m´han agradat ha sigut la presentació què és l´acte quant comences a ser Fallera Major de veritat, la proclamació també m´agrada i l´ofrena, i la que menys no et puc dir cap. Què significa per tu ser la Fallera Major Infantil? Ser la representació infantil de la teua falla Animaries altres xiquetes a què visqueren la mateixa experiencia que estàs vivint com a Fallera Major Infantil? Si Quin és el teu indumentarista? Pianna I perruquer/a? Una amiga que li diuen Olga Ara 6 ràpides: Un animal ? Gos Un color? Morat Una pel.lícula? Tu a Londres y yo a California Platja o muntanya? Platja Mascletà o focs d´artifici? Mascletà Plantà o cremà? Cremà Moltes gràcies Adriana.

Ara Juan PI. Explica´ns com eres? Sóc un xiquet divertit, afectuós i amable. ¿Què estudies? 5è de primaria Què t´agradaría ser de major? Mùsic Des de quan eres faller? Des de que vaig nàixer Com t´ ho has passat durant tot l´any? Molt bé Quin acte t´ha agradat més i quin menys? ¿Per què? El que més la presentació i l´ ofrena i el que menys no et puc dir res. M´agraden tots. Animaries a mes xiquets a què visqueren la mateixa experiència que estàs vivint com a President Infantil? Si Ara preguntes ràpides: Un animal? Elefant Un color? Groc Una pel.licula? Gru 3 Mascletà o focs d´artifici? Mascletà Platja o muntanya? Platja Plantà o cremà? Cremà Moltes gràcies Juan.

Continuem l´entrevista amb la Fallera Major; Maru Conta´ns com eres? Crec que sóc una persona alegre, treballadora, responsable, divertida, i nose, i la resta que ho poden dir els altres. (Rises) Estudies o treballes? Treballe Què signfica per tu ser Fallera Major? Repetiries? Ser la màxima representant de la comissió femenina i en veritat és una alegria molt gran. Ara no repetiria el càrrec, més avant si. T´agradaria ser Fallera Major de València? Clar, com a quasevol fallera. Des de quan eres fallera? Des de els 5 anys Quins actes t´ha agradat més i quins menys? Per què? Els que més m´agraden son la presentació, l´ofrena i la processó de la Mare de Déu. I el que menys cap. Vestit de valenciana o del segle XVIII? Depén de l´acte, però mes el de valenciana Animaries altres xiques per ser Fallera Major? Si, a tot el món Quin és el teu indumentarista? Alvaro Moliner I perruquer/a? Una amiga, Olga Ara dos ràpides: Mascletà o focs d´artifici? Mascletà Plantà o cremà? Plantà Moltes gràcies Maru Milán.

Pasem a parlar amb el President, Vicente García. Què ens pots contar d´esta comissió? Som una comissió xicoteta, però que som una gran família fallera, molt units, i sempre que demanes ajuda, tens qualsevol faller a tirar una maneta. Durant tot l´any feu activitats? Conta´ns algunes? Sí, no parem, jo sóc faller no sols de la setmana fallera, sinó de tot l´any. Nosaltres entre la confecció que ferem l´any passat del betlem, que passàrem totes les vesprades treballant un nombre de fallers important.Fem activitats dins del casal, excursions com l´any passat al Bioparc, és a dir, fem activitats per als xiquets, peró no deixem de costat a la resta de la comissió. Son activitats per a tots els fallers durant tot l´exercici faller. Des de quan eres president? Sí este és el 4a any que sóc president, però ja vaig ser fa 2 anys, i vaig començar l´any passat una altra vegada. Canviaries alguna cosa d´esta gran festa? Per què? Canviària moltes coses d´esta gran festa (rises) canviària el politiqueo, no m´agrada, jo sóc que no m´agrada mesclar la política amb la tradició, com és la tradició de les falles. I és molt difícil de deixar-ho de banda, però si que canvìaria algunes coses com el tema de les juntes, la relació entre la junta amb la resta de comissions falleres. També els temes de lsubvencions, permisos, entre altres. Ara dos qüestions ràpides. Plantà o cremà? Plantà, tota la vida Mascletà o focs d´artifici? Mascletà de sempre (rises) Gràcies Vicente.

Per acabar esta entrevista amb els representants 2017, ens agradaría que féreu una crida a tots els nostres seguidors perquè s´apunten a la vostra falla, la Falla Escalante – Amparo Guillén.

P. Jo personalment invite a la gent a què s´apunte a la Falla Escalante, perquè som una xicoteta famiíia, i la gent que ha vingut a la falla esta molt contenta. Som una falla de barriada, i la majoria dels nostres fallers, no viuen en el barri i viuen en pobles o en una altra zona de la ciutat.Per això invite que passeu un dia amb nosaltres i així vos apunteu. FMI. Jo invite a tots els xiquets a pasar-ho molt bé.

FM. Jo dic el mateix que Sento i Nadia, anime a la gent, perquè s´apunte a la nostra comissió, que se'l van a passar molt bé.

PI. També vos anime a que vos apunteu a la falla, perquè jo en esta falla m´ho passe molt bé. Moltes gràcies als quatre per este ratet amb vosaltres. Esperem tornar prompte per a fer-vos una altra visita.


#Entrevistesdfef #dfef #Falles2017 #FallaEscalanteAmparoGuillen

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now