Buscar
  • De festa en festa

Raquel Alario Bernabé, Fallera Major de València 2017, serà la Mantenidora en la presentació infantiNúria Llopis Carrasco tindrà una mantenidora d’excepció. La Fallera Major de València 2017, any de la UNESCO, Raquel Alario serà la mantenidora de la presentació de la màxima representant infantil de les Falles de Gandia.

Raquel Alario manté una profunda relació amb Gandia i la Safor. Sa mare és de Gandia i son pare, de Tavernes de la Valldigna. És la terra de la seua iaia i on passa part de l’estiu, els caps de setmana o sempre que hi ha un pont. Ha format part dels Juniors de la Col·legiata, de la Germandat del Sant Sepulcre de la Setmana Santa… Encara té una relació que segueix sent molt forta tant amb Gandia com amb la Platja i Marxuquera. Per aquest motiu, tindrà l’honor de dirigir les primeres paraules a la Fallera Major Infantil de Gandia de l’any 2018, Núria Llopis Carrasco.

La mantenidora de la presentació de la Fallera Major Infantil de Gandia pertany a la falla Fernando El Católico-Ángel Guimerá de València i és la menuda de tres germanes. La seua família sempre ha estat arrelada al món faller i cultural de València i com no, de Gandia. És una persona molt oberta i amb un currículum faller molt potent.

Núria Llopis Carrasco, Fallera Major Infantil de Gandia, ja ha estat informada pel president de la Junta Local Fallera, Telmo Gadea, i afirma que està molt contenta de tindre a Raquel Alario com a mantenidora de la seua presentació. Raquel és un referent per a la menuda i també per a la Gandia fallera.

Imatges: Salva Gregori Studio

#Falles2018 #JLFGandia #Gandia

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now