Buscar
  • De festa en festa

Les Falles del Camp de Morvedre invertiran 508.838€ en els monuments de 2018


Les comissions falleres del Camp de Morvedre van fer ahir públics els pressupostos dels monuments que es plantaran el pròxim mes de març de 2018 en la reunió de presidents de la Federació Junta Fallera de Sagunt que es va dur a terme anit. En total, les falles de la comarca invertiran 508.838 euros en els 59 monuments que es podran veure en la setmana gran josefina, sent la comissió Baladre l'única que no plantarà falla infantil.

D'esta manera, quant a les falles infantils, la inversió serà de 126.740 euros i estaran dividides en un total de huit seccions. Quant a les comissiones falleres que plantaran en secció Especial, seran una menys que en el passat exercici, sent Els Vents la que abandona esta categoria. Així, doncs, El Palleter plantarà la falla més cara amb un pressupost de 13.000 euros, seguida de La Victòria i la Marina, ambdós amb 12.000 euros, Plaça Rodrigo amb 11.000 euros i tancant la seccióm La Palmereta amb 10.600 euros. Quant a la categoria adulta, que acuentas amb la inversió total de 382.098 euros i set categories, pocs canvis hi ha enguany en la secció reina on també seran cinc les comissiones que lluiten per convertir-se en la millor falla de l'any. El Palleter també serà la comissió que més diners invertisca amb un pressupost de 36.000 euros, mil euros més que les falles que plantaran Eduardo Marello, Plaça Rodrigo i La Victòria, mentres que la Marina serà la més econòmica d'esta secció amb un pressupost de 33.000 euros.

Una altra de les qüestions a tindre en compte en la categoria adulta es dóna en la secció segona i tercera ja que El Mercat, a pesar d'haver presentat un presupùesto de 9.000 euros com altres dos falles de segona secció, passa a tercera ja que en cada categoria, com a màxim només pot haver-hi huit comissiones, per la qual cosa a l'haver-hi nou en esta ocasió i al ser El Mercat la falla que va quedar en últim lloc el passat any, descendix de categoria, com així marca el reglament faller.

Fes clic en el llistat, hi podrás vore les categories i pressupostos per a les Falles 2018.

Llistat de la Categoria Infantil

Llistat de la Categoria Adulta

#Pressupostos2018 #FallesSagunt #Falles2018

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now