Buscar
  • De festa en festa

Fallers de la Ribera plantaran una falla a Salamanca amb Fallers pel MónL'Associació Cultural Fallers Pel Món va celebrar ahir en el Gran Teatre de la Ciutat d'Alzira l'acte de Presentació de què seran les representants per a l'any que ve 2018, la Senyoreta Gema Amors Albelda de la Falla Plaça dels Dies de Carcaixent i la xiqueta Nerea Aliques Zafrilla de la Falla Cami Nou d'Alzira, els seus Talls d'Honor i la Ciutat que albergarà este acte els pròxims dies 6, 7 i 8 del pròxim mes d'abril. Entre Juntes Locals i Comissions Falleres de tota la Comunitat, així com amics de la festa fallera el Gran Teatre de la Ciutat s'en la seua totalitat.

L'acte va vindre va precedir per la despedida de les representants del passat exercici 2017, Sta. Paula López Llorens, la xiqueta Lluïa Moreno Enguix i l'acompanyant infantil Alejandro Acosta Sanchis, els que van manifestar com ha sigut poder d'emotiu portar la nostra festa fora de la Comunitat com a màxims representants. Finalment es develó la Ciutat on es cremaran les falles el pròxim mes d'abril, sent Salamanca la Ciutat triada per Fallers Pel Món per a celebrar este esdeveniment ja per sext any consecutiu - el que va originar aplaudiments entre els assistents.

El senyor Julio López Revolta - Regidor de Cultura, Turisme i Festejos de l'Ajuntament de Salamanca va invitar tots els valencians i valencianes a què acompanyen a Fallers Pel Món en esta nova edició i puguen compartir junt amb els de Salamanca un cap de setmana de festa, d'intercanvi de cultures, de la qual cosa no es penediran, màximament quan enguany Salamanca celebra el 8u centenari de la seua Universitat. Va lloar també la labor i l'esforç que realitza l'Associació Cultural Fallers Pel Món per a donar a conéixer per tota la geografia espanyola les festes de les falles. Un any més el monument serà realitzat per l'artista Alex Oliver, estant compromés des dels seus inicis amb l'Associació, si bé també es comptarà enguany amb la col·laboració de l'Institut d'Ensenyança Superior de Benicalap, sent l'únic Institut que té un mòdul d'Artista Faller i volent l'Associació donar-ho a conéixer i ajudar a la seua difusió.

Finalment el President de Fallers Pel Món, José E. Amors, va donar les gràcies a totes les Institucions, Comissions Falleres, Xarangues, Patrocinadors i Col·laboradors ja que sense ells tot este muntatge seria impossible i com no podia oblidar els fallers i falleres, valencià i valencià que any rere any els acompanyen en cada nova aventura i que sense ells estes eixides no tindrien sentit. Una vegada finalitzat l'acte de la presentació els assistents van acudir a un vi d'honor oferit per l'Associació en el Cercle Alzireny de la Gallera on es va repartir el "llibret"; commemoratiu del 5t any consecutiu i es va visionear un vídeo resum de l'eixida del passat any a la Ciutat de Saragossa.

Esbóss que és plantará en Salamanca en el Abril 2018.


#Falles2018 #Salamanca #LaRibera #Alzira #Carcaixent

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now