Buscar
  • De festa en festa

Nuria Llopis ha lluit el trage ‘Fallera Major Infantil de Gandia’ en color ‘Gris Nube’El trage que ha lluit Núria Llopis Carrasco a la seua presentació és del segle XIX i ha sigut teixit amb el model exclusiu ‘Fallera Major Infantil de Gandia’ pels telars de la ‘Companyia Valenciana de la Seda’. S’ha teixit sobre un fons de seda tintat expressament per a Núria, al que han batejat ‘GRIS NUBE’, entramat amb 12 colors de diferents games, destacant els roses i blaus, i el detall dels llaços que tanquen el ram de flors que van en groc antic. Les pintes són un treball exclusiu obra de Castelló-Castelló Ciselladors i el motiu central de les quals és l’Escut de la ciutat de Gandia.

Quant a l’adreç, ha estat realitzat per la casa Carmelo García i és el tradicional model de barqueta o balconet, anomenat així perquè els seus penjolls de perles imiten una cortineta que dóna el nom de barca. Està muntat amb perla natural i pedres de Swarovski. Xapat en or de 22K. Porta a joc l’anell, el collar i polsera de 5 voltes de perla natural.

Quant a les manteletes que llueix Núria han sigut brodades per a ella per Filles de Carmen Esteve, Estan realitzades en cadeneta artesanal sobre tul de seda brocades en daurat i milers de lluentons metàl·lics de dues grandàries. Aquest és un treball totalment artesanal i el dibuix que reprodueix pertany a l’arxiu de la casa, sent adaptat per a Nuria, tenint en compte el dibuix i grandària de la falda.

Respecte a les randes, són antigues de la firma Juanma M’Encanta. Han sigut triades especialment fent joc amb el trage i les manteletes. L’ahuecador és el model Felisa de la firma La LLar del Fil, adaptat a l’altura de Nuria i necessitats de la tela. La xambreta i pololo són també de La LLar del Fil. Es tracta d’un treball llencer confeccionat amb batista fina, randes de valencie i xicotetes baines. Les enaigües són un record familiar de la seua tia Lola, confeccionada tota a mà amb randes de valencie i alençon. Els calcetins són un model teixit en seda, personalitzats amb el seu nom, obra d’Elvira Bella.

Les sabates són de Sandal, i estan fets en el Teler dels Germaníes. És el model ‘borlas’. És tipus guant, ja que el forro va cosit a la tela per a evitar que es formen arrugues en l’interior. El pentinat és una creació d’Ana, de Differens Spa. Ana és la seua perruquera des que Núria s’ha vestit i qui millor coneix els seus gustos.

#Gandia #FalleraMajorInfantil #RaquelAlario #NuriaLlopisCarrasco

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now