Buscar
  • De festa en festa

Acomiadament Falleres Majors de Bétera 2017


Les Falleres Majors de Bétera de 2017, Julia Garrido i Lluna Alejo, digueren adéu al seu càrrec dissabte a la Sala de Plens del Castell. Lluna i Julia arribaven juntes passades les 19:00 al Castell de Bétera. A les portes les va rebre l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, a més de les que es convertiran en Falleres Majors de 2018, Andrea Peinado i Luisa Motilla. Dins amics, familiars i membres de la Junta Local Fallera omplien la sala. L'acte fou una afectuosa mostra de carinyo del món faller cap a les dues joves. El primer a parlar va ser el president de la Junta Local, Jose Maria Asensi, qui els va dedicar un emotiu homenjae i repàs l’intens any que han viscut junts. Després, un audiovisual amb els testimonis de familiars i amics feu esclatar les llàgrimes de les falleres. La vesprada es completà amb la imposició dels corbatins a l'estendard. Lluna i Julia van voler dirigir-se al públic i micròfon en mà, Les emocions no tardaren en aflorar, sobre tot en la xiqueta Lluna que va dir unes paraules plenes de sentiment cap a la festa fallera i com no, d’agraïments per tot l’any viscut. L’Alcaldessa també els va dedicar unes paraules a les que són màxim exponent de la festa fallera en el poble. Paraules on va destacar el víncul que havíen creat i els va aconsellar que el cuidaren per a que dure tota la vida. Alemany també els va voler agraïr la seua tasca de donar a conèixer les falles del poble durant tot l’any. L’acte va acabar amb els himnes de Bétera i la Comunitat Valenciana. Després tots junts van celebrar el comiat en el Sopar de Gala Faller al Saló Azhor de Bétera que va allargar-se fins a altes hores de la matinada.

#FalleresMajors #Bétera #Acomiadament #Falles2017

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now