Buscar
  • De festa en festa

La falla Telefónica es muda junt al Lluís Vives


La comissió trasllada la seua zona d'activitats al carrer Xàtiva, on estava la carpa de Convent, per seguretat

Com ja comunicarem fa unes quantes setmanes, l'Ajuntament de València, esta treballant per a la seguretat de les Falles 2018.

Les noves disposicions de seguretat per a Falles es van traduir ahir en un canvi substancial per a una de les comissions més cèntriques, la de Ribera-Convento Santa Clara. Fallers de la comissió i membres dels cossos de seguretat de l'estat es van donar cita ahir, sobre el terreny i amb plans i mesuradors en la mà, per a reubicar tant els monuments com la zona d'activitats que, fins ara, estaven en el carrer Marqués de Sotelo i que es retiren del mateix per a evitar que hi haja obstacles en la concentració humana de les «mascletades».

La falla es trasllada al mateix carrer, però en la vorera de l'Institut Lluís Vives, i ja en els últims metres de la mateixa, cantó a Xàtiva. És una xicoteta corba que no impedix el trànsit de persones i tampoc la visibilitat del tir. De fet, el «tubo» del dita carrer quedaria expedit. Per part municipal caldrà podar íntegrament un arbre i retirar un fanal. I per part de la comissió, l'artista tindrà que «abrir» més el monument i que la seua estructura siga menys en redó perquè càpia correctament i no arribe a incrustar-se en una dels illots centrals. Ubicada així quedarà exactament davant de la falla Ferroviària.

Malestar en Convent Jerusalem

La comissió no té carpa, sinó una zona d'activitat al descobert, que fins ara s'assentava en Marqués de Sotelo. S'ha acordat desplaçar-la fins al carrer Xàtiva, des de la boca del metro a la gasolinera, exactament en el mateix emplaçament que tenia fins a l'any passat la carpa de Convent Jerusalem, però ocupant menys espai a l'ample (es calcula que un carril i mig) . Ahir, Convent va mostrar el seu malestar per trobar un recinte en el lloc que es va invitar a abandonar l'any passat i van anunciar que «la junta directiva ha decidit abordar el tema en una junta general extraordinaria».


#Falles2018 #Seguretat #AjuntamentdeValència #FallaTelefónica

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now