Buscar
  • De festa en festa

Tània Sàez, exaltada com a Fallera Major de Sueca 2018Dissabte 21 es va celebrar al Centre Municipal Bernat i Baldoví l’exaltació de la Fallera Major de Sueca. Com a novetat aquest any, la recepció de les Juntes Locals, falles de la Ribera Baixa i falles de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes es va realitzar a la Plaça de l’Ajuntament amb la presència de l’alcaldessa i el regidor de festes, i després es va acudir en passacarrer al lloc escollit per exaltar a la regina de les festes falleres 2018.

L’acte de l’exaltació va començar amb una presentació de l’escenari, que aquest any era una rèplica d’un dels llocs més emblemàtics de la ciutat: les columnes, balustrada i el banc del parc de l’Estació. Seguidament, la Fallera Major 2017, Maria Viñoles, molt emocionada, dedicà a tots els assistents unes paraules de comiat.

Seguidament es va cridar una a una a totes les components de la Cort d’Honor 2018 –Irene, Alba, Paula, Cristina, Gema i Claudia- pel culminar amb el moment més esperat de la nit, quan va pujar a l’escenari la Fallera Major de Sueca, Tània Sàez López, que va rebre de mans de l’alcaldessa de Sueca i Presidenta nata de la Junta Local Fallera de Sueca, Raquel Tamarit, la banda que l’acredita com a màxima representant de la festa fallera per a l’any 2018, i del president executiu de la Junta, Bernardo Garrigós, que li va imposar l’Espiga d’Or, màxima distinció que atorga la Junta Local.

El parlament de l’alcaldessa va estar dirigit a Tania i la seua Cort, i a les relacions que es forgen en un any com el que comença. Les va instar a gaudir de la festa fallera i va agrair la tasca desenvolupada per la Junta Local.

Abel Guarinós, director del Consorci de Museus, CulturArts, i qui va ser durant vint-i-cinc anys director de la Mostra Internacional de Mim de Sueca, va ser l’encarregat de fer de mantenidor de l’acte, i exaltar la Fallera Major i la seua Cort. Les seues emotives paraules emocionaren a Tania.

Els primers en saludar la nova Fallera Major de Sueca varen ser el regidor de festes de l’Ajuntament de Sueca, Pau Roselló; l’alcalde de El Perelló Andrés Fernández i l’alcalde del Mareny de Barraquetes, Jordi Sanjaime.

A l’acte també va acudir Rocio Gil Uncio, Fallera Major de Valencia 2018, que volgué acompanyar a Tania en un dia tan important per a ella, i que va rebre distints obsequis de mans de l’alcaldessa de Sueca, i l’espiga d’Or de la Junta Local, de mans del President, Bernardo Garrigós. Onze varen ser les Juntes Locals (Dènia, Gandia, Borriana, Xàtiva, Cullera, Oliva, Elda, Algemesí, Massanassa, Benifaió i Llíria) que acudiren per saludar la nova fallera major, així com cinc falles de la Ribera Baixa (Falla Nou Mil.leni de Polinyà, Falla Llaurí, Falla Foc i Tradició de Fortaleny, Falla Poble de Riola i Falla Capassos d’Albalat de la Ribera) i les setze comissions de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes.

L´acte va estar amenitzat per la Falla Pl. Lepanto de Benetússer amb l´actuació del musical "Gloria a Cuba" en dos parts.

#FallesSueca #JLFSueca #Sueca #ElPerelló #MarenyBarraquetes

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now