Buscar
  • De festa en festa

Sandra Garulo és Exaltada com a Fallera Major de Benifaió 2018.En la nit del divendres 20 d´ octubre, la localitat de Benifaió, es va viure l´ Exaltació de la màxima representant de les Falles del 2018, en esta localitat de La Ribera Alta, càrrec que ostentarà la jove Sandra Garulo Campa.

Representants de les cinc comissions falleres, l´Alcaldessa i Presidenta Nata de JLF, la Secretària de JLF, membres de la JLF amb la Societat Artística Musical de Benifaió (SAM), varen fer un passacarrer per els carrers del poble, per arreplegar a Begoña, Julia i Nadine com a Cort d´Honor, i a continuació arreplegaren a Sandra.

Ja en el Centre Cultural Enric Valor, es va realitzar la recepció ofical.

A les 22:30 hores començà l´acte d´Exaltació de la Fallera Major i Cort

d´ Honor 2018.

El començament va ser un vídeo promocional de les falles de la localitat, cuant el tingam el publicarem a les nostres RRSS i en la pàgina dedicada a esta JLF.

Julia Rovira Vicente i Pablo Fernández Moreno foren els encarregats de presentar l´acte.

Les primeres en ser cridades al escenari varen ser la Cort d´Honor, Begoña Bargues Gadea, Nadine Canto Domingo i Julia Cabanes Sánchez, les tres son de la comissió fallera, Falla Sant Josep.

Ara era el torn de que Sandra pujara a l´escenari per a ser exaltada, acompanyada per l´Alcaldessa de Benifaió i Presidenta de JLF, Marta Ortíz Martínez, a on li va ser imposada la banda i la joia que la acredita com a Fallera Major de Benifaió 2018

Avanç de que Sandra es sentarà a la cadira reial, va llegir el discurs, i a on va dir esta frase per al món faller; "enguany sóc l'ambaixadora de les falles de Benifaió i vos puc prometre que, tant jo com la meua Cort d'Honor, intentarem estar a l'altura del càrrec que se'ns atorga, que gaudirem la festa de la vostra mà i que allà on anem serem dignes portadores de la banda que lluïm representant-vos a tots vosaltres".

Tot seguit va ser Marta com a Alcaldessa va dirigir unes paraules als presents en l´acte i va destacar; "el gran treball que fan els presidents, fallers i falleres en cada comissió, un gran esforç durant tot l'any que es veu recompensat".

La mantenidora va ser sa mare, Maribel Campa Climent, on es van emocionar ambes.

Ara arriba el moment de rebre les visites de les Juntes Locals convidades i les entitats del poble, qué a continuació nombrem.

CB Marcelina, UDP, CIMA, ACEB, Amics de la Música, SAM, Clavariesses de la Mare de Déu d´Agost, la Reina de les Festes de Benifaió 2017; Ana Boiza Araque, acompanyada per el tinent Alcalde; Xavier Martínez Fontestad, Junta Local Falllera de Carlet, Junta Local Fallera Alberic, Junta Local Fallera Ribarroja, Falla Arturo Mas, Falla Santa Bàrbara, Falla Mitja Capa, Falla La Verge i per a finalitzar les comissions falleres va ser la Falla Sant Josep, que és la comissió que pertany Sandra, al igual que Begoña, Julia i Nadine, com no podia ser d´una altra manera, la Junta Local Fallera de Benifaió va tancar l´acte a on li varen donar l´enhorabona a Sandra i interpretar l´Himne Regional.

Junta Local Fallera, va agraïr la presència als assistents al acte amb uns bunyols, Aigüa de València, Orxata, entre altres.

Ara els deixem amb imatges de l´acte:

Fotos Oficials.

Fotos De festa en festa 2.0

#Benifaió #Falles2018 #FallesUNESCO #JuntsMolemMés #FalleraMajor #FallaSantJosep #Exaltació

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now