Buscar
  • De festa en festa

Exaltació falleres majors de Bétera 2018


Dissabte passat el món faller va viure l’acte més protocol·lari i emocionant de quants se celebraran en este exercici: l’Exaltació de les Falleres Majors de Bétera. Luisa Motilla i Andrea Peinado van ser les úniques protagonistes d’una vesprada que començava al Saló de Plens de l’Ajuntament de Bétera amb la signatura al Llibre d’Honor del municipi.

Després la comitiva es desplaçava a Casa Nebot, on va arribar la primera sorpresa del dia per a la Fallera Major, ja que el seu grup de ball li va dedicar un bolero i despres varen rebre a les juntes locals d’altres localitats convidades així com als representants de les cinc comissions de la localitat, a les autoritats i a una representació de les Obreres i Majorals de 2018.

A les 18.30 hores començava a la Casa de la Cultura el solemen acte de l’Exaltació, l’auditori s’omplia de fallers, veïns i familiars de Luisa i Andrea que van voler compartir amb elles este moment tan important.

L’escenari preparat per la Junta Local Fallera es va anar omplint poc a poc amb les les Falleres Majors de les comissions de Bétera: l’Albereda, Carraixet, Gran Via de l’Est, Gran Via del Sur i la Barraca. A l’acte també va estar present la recentment nomenada Fallera Major de València, Rocío Gil, la màxima representant de les falles va entrar a l’auditori amb el públic en peu, va felicitar Luisa i Andrea i va rebre la insígnia del poble de Bétera i de la Junta Local Fallera.

Les Falleres Majors de Bétera, van rebre posteriorment les mostres d’estima de les comissions del municipi, així com de l’Ajuntament a través de l’ofrena floral que va decorar l’escalinata que finalitzava en els seus trons.

Enguany, el mantenidor de l’acte va ser Antonio Goig, exvicepresident de la Junta Local Fallera d’Alzira i component del jurat que va elegir enguany a la Fallera Major Infantil de Bétera, Antonio, a més de dedicar-li unes paraules a Luisa i Andrea, va contar una anécdota dels anys 70, quan Joan Casanoves, “el Xiquet de Bétera” va actuar a la seua localitat. També Emilio José Estornut, amic de Luisa, va voler estar present en aquest acte per a dedicar-li unes paraules, una espineta que tenia clavada desde l’any 2001.

Encara que nervioses les noves Falleres Majors de Bétera van realitzar dos bons discursos plens de contingut i emoció. També el President de la JLF, Jose Maria Asensi, va voler donar l’enhorabona a les noves Regines i va animar a totes les falleres de Bétera a que sommien en representar el sentiment faller de tot un poble. L’últim en intervindre va ser el Tinent Alcalde de Bétera, Enric Álvarez.

L’acte, va concloure amb la desfilada de les associacions culturals del poble i d’una decena de Juntes Locals que volgueren acompanyar a Luisa i Andrea en el seu dia gran.

#Exaltació #FalleresMajors #Betera #Falles2018

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now