Buscar
  • De festa en festa

Exposició d´Indumentaria dels representants de la Falla Avda. Malvarrosa 2018


El passat divendres 10 i el dissabte 11, va tindre lloc la fabulosa exposició d´indumentaria dels representants 2018, de la Falla Avda. Malvarrosa - Antonio Ponz - Cavite. Vera Del Valle Ballester, Fallera Major Infantil, Pablo Rua Albuixech, President Infantil i Estefanía Céspedes Coronado, Fallera Major.

En l´exposició varem poder veure quins serán els tratges que lliuran els representants durant el seu regnat, entre el que es troben els que vestiran el dia de la seua exaltació, que se celebrarà el próxim dissabte 18 de novembre.

#Falles2018 #FalleraMajor #FalleraMajorInfantil #President #PresidentInfantil

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now