Buscar
  • De festa en festa

Teodoro Llorente presenta la seua setmana cultural dedicada a la "Diversitat"


El passat dijous 2 de novembre, l´associació cultural Falla Teodoro Llorente de Port de Sagunt, va inagurar la seua setmana cultural que ha estat quallada d´activitats per a adults, jóvens i xiquets.

Com ve sent constum des de fa tres exercicis, en estes jornades lúdic-didactiques se han incluit els actes que conmemoren també el Mig Any Faller, i que tenen com a fundamental protagonista la construcció per part dels fallers i falleres infantils i posterior cremà, de una falleta amb el lema es sempre el propi de la setmana cultural.

Baix el lema "DIVERSITAT", que serà també el del monument adult i la resta d´activitats culturals que es realitzen al llarg de tot l´any, es presentà una magnifica exposició fotogràfica de tres fotògrafes locals, de consolidada projecció en les seues diferents àmbits.

La foto periodista Provi Morillas, va cedir a la comissió, 9 imatges transgressores , que amb un missatge contundent, cada una d´elles, es una reflexió sobre la dona i el treball, la violència de genere, i altres temes molt vinculades als problemes d´igualtat que afronta hui la dona. Per la seua part, la fotògrafa Belén Caballero de Kalos fotògrafos, i l´associació local Amuhcanma varen cedir per a l´ocassió, la serie fotogràfica realitzada per la primera a pacients oncològiques de dita associació, que per un altre lloc es la convidada aquest any per la veterana comissió fallera per col.laborar amb la mateixa, donar visibilitat a les seues reivindicacions.

Per últim Victoria Osma, (Kivi), fofògrafa amateur també en la nostra localitat, presentà una serie d´ imatges en les que la quotidianitat es la protagonista de les escenes, ja que retrata dones treballadores dels àmbits molt variats desarrollant la seua activitat laboral.

Cap destacar per el seu interés, i la seua magnifica acollida la xarrada sobre el càncer de mamá que el divendres dia tres va reunir en la seu social de la comissió a la presidenta d´Amuhcanma, el seu oncopsicòloga, una pacient-infermera oncològica, i la fotògrafa de l´exposició, que acabà convertint-se en un col.loqui interessantíssim, donat la gran cantitat de pùblic que va voler preguntar i compartir experiencies.

En definitiva , estes activitats, més les excursions, jocs de taula, degustacions gastronòmiques, i una part més festiva han configurat una setmana cultural que ha causat satisfacció a fallers, falleres i veïns.


#SetmanaCultural #TeodoroLlorente #FallesSagunt

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now