Buscar
  • De festa en festa

La Junta Central Fallera de València organitza un curs de jurat de falles a Dénia


La ciutat de Dénia ha estat seleccionada per la Junta Central Fallera de València com a seu d´un curs de Jurat de Falles, necessari per a realitzar aquesta tasca en les diferents poblacions que sol.liciten jurats a la Junta Central Fallera.

Serà eñ proper 16 de desembre, de 9:00 del matí a 14 hores, a la Casa Municipal de Cultura (Plaça Jaume I). Els integrants a participar han d´omplir el full d´inscripció que es poden descarregar en www.fallesdenia.com i enviar-la al correu cursdejurat@fallesdenia.com abans del 13 de desembre. Una vegada confirmada la inscripció se´ls farà arribar un enllaç amb el temari preparat.


#FallesdeDénia #JuntaCentralFallera #JuntaLocalFalleraDénia #CursJurat2018

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now