Buscar
  • De festa en festa

Desembre arranca amb la presentació dels monuments 2018"Supercalifragilisticoespialidoso" i "Tipogràfics

són els projectes que la Falla Sant Vicent - Periodista Azzati

plantará el pròxim març.

Vicent Martínez Aparici presenta una apasionant aposta per el món de Mary Poppins i els contes infantils en Primera A.

El monument infantil, obra de Óscar Villada, acosta als xiquets a la màgia de la tipografia

El pròxim diumenge 3 de desembre, es firmaran protocol·làriament els contractes amb ambdós artistes i el programa "El Cadafal" es realitzará en el Casal Xe.

La Falla Sant Vicent - Periodista Azzati arranca el mes de desembre amb la presentació en societat dels dos projectes que plantarà el pròxim mes de març en la seua demarcació: "Supercalifragilisticoespialidoso" de Vicente Martínez Aparici i la "Tipogràfics" de Óscar Villada.

En concret, diumenge que ve 3 de desembre, a les 11 hores, Martínez Aparici presentarà els membres de la comissió les diverses escenes que formaran part d'un monument que és molt esperat en la demarcació. El món de Mary Poppins servix de nexe comú per a la interpretació que l'artista realitza dels contes infantils.

De la mateixa manera, Óscar Villada traslladarà a la comissió infantil la màgia de la Tipografia, amb una varietat de tipus de lletra i colors que entusiasmarà a tots els presents. En la memòria de tots segur que està el primer premi de Secció Segona que el propi artista va aconseguir en l'encreuament d'Arquebisbe Majoral i Periodista Azzati l'any 2013.

Després de finalitzar la presentació dels projectes es procedirà a la firma protocol·lària d'ambdós contractes per part dels respectius artistes, presidents i Falleres Majors, en un acte que promet diverses sorpreses per als assistents.

Amb l'objectiu de donar-li major repercussió a esta activitat en ple cor de València, el programa "El Cadafal Faller" es realitzarà també en el Casal Xe, amb la presència dels contertulians habituals. Així, tots els fallers aficionats al monument podran conéixer de primera mà què contemplaran en els carrers de la demarcació el pròxim 15 de març i podran escoltar directament les iniciatives que la comissió ha dissenyat per al present exercici.


Nota: El text original és en castellà, i esta traduït al valencià per La Redacció

#FallaSantVicentPeriodistaAzzati #Falles2018 #Monuments #ElCadalFaller

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now