Buscar
  • De festa en festa

Entrevista representants 2018, de la Falla Doctor Gómez Ferrer de Xirivella.


La Falla Docttor Gómez Ferrer de Xirivella ens ha convidat al seu casal per a fer una entrevista als màxims representants de les Falles 2018.

Tenim el plaer de parlar amb el President; José Luis Benitez Corbalán, Fallera Major, Carmen Rubiño Aguilar, President Infantil; Izan Romero Requena i amb la Fallera Major Infantil; Marta Lorente Nuñez.

Moltes gràcies per convidar-mos i començem l´entrevista amb el futur de la festa, parlant amb Marta.

Explica´ns com eres? Sóc afectuosa. simpàtica i generosa.

En quin curs estudies? En 5è A

Què t´agradaria ser de major? Professora o treballant en Mercadona (rises)

Des de quant eres fallera? Des d´avanç de nàixer

Segle XVII o Segle XIX? Segle XVII

Quin acte faller t´agrada més i quin menys? L´acte que m´agrada més és la Presentació, encara que va ser un poc llarg, i el que menys no et podría dir ningún per qué m´agraden tots.

Com t´ho passes amb les Falleres Majors i Presidents del Sector? M´ho passe molt bé

Què significa per a tu ser Fallera Major Infantil? Moltes coses

Animaries a altres xiquetes a que sigen Fallera Major Infantil? Si (rises)

Quin és el teu Indumentarista? Gertru de Massamagrell

Quants tartges et vas a fer? 2

I perruquer/a? Laura

3 o 1 monyo? 3 i 1, segons el trage que em posse

Ara unes qüestions ràpides.

Un animal? Gat

Un color? Rosa

Una pel.lícula? El Rey León

Plat favorit? Arrós caldós

Un grup musical? ----

Una serie de Tv? Mónica Chef

Un programa de Tv? ---

Platja o muntanya? Platja

Mascletà o focs d´artifici? Mascletà

Plantà o cremà? Plantà

Moltes gràcies Marta.

Torn per al President Infantil; Izan. Explica´ns com eres? Sóc graciòs, divertit i amigable.

En quin curs estudies? 6è A Què t´agradaria ser de major? M´agradaria ser de major, músic professional Des de quant eres faller? Des d´avanç de nàixer Què t´agrada fer cuant baixes a la falla? M´agrada jugar i tirar coets. Com t´ho pases amb les Falleres Majors i Presidents del Sector? Molt bé Quin acte t´agrada més i quin menys? La Presentació la qué més m´agrada i el que menys ningún Animaries a altres xiquets a que sigen President Infantil? Si Cuants tratges et vas a fer? 3 Ara unes preguntes ràpides. Un animal? Gos Un color? Blau verdós Una pel.lícula? La saga de Harry Potter Plat favorit? Arrós caldòs Un grup musical? Meghan Trainor Una serie de Tv? La Que Se Avecina o Gym Tony Un programa de Tv? MasterChef Platja o muntanya? Platja Mascletà o focs d´artifici? Mascletà Plantà o cremà? Cremà Moltes gràcies Izan.

Torn per a parlar amb la Fallera Major; Carmen. Conta´ns com eres? Sóc familiar, amiga dels meus amics.

Estudies o Treballes? Treballe Què significa per a tu ser Fallera Major? Significa un somni, una il.lusió i representar la meua falla. Des de quant eres fallera? Des de fa 19 anys. Quins actes t´agraden més i quins menys? El que més m´agrada és l´Ofrena a la Mare de Déu, i el que menys les despertaes. Com t´ho passes amb les Falleres Majors i Presidents del Sector? Molt bé, la veritat, som un gran grup. Segle XVII o Segle XIX? Segle XVII Banda de FM si o no? Si I per a la Comissió? També Les xarcies socials son importants per a les Falles? Crec que si. Quin és el teu indumentarista? Isabel Lis

Quants tratges et vas fer? 3 I perrquer?/a? Laura

3 monyos o 1 monyo? Segons el trage, peró 3 m´agrada més. Unes preguntes ràpides: Un animal? Gos Un color? Roig Una pel.licula? Ghost Plat favorit? Paella Un grup musical? Malú Una serie de Tv? La Que Se Avecina Un programa de TV? MasterChef Platja o muntanya? Platja Mascletà o focs d´artifici? Focs d´artifici Plantà o cremà? Cremà Moltes gràcies Carmen.

Torn per a parlar amb el President, José Luis Benitez. Què ens pots contar de la Falla Doctor Gómez Ferrer? És una falla, molt familiar, és de barri en la que s´admet molta gent, i res que la porta esta oberta per a tot el món. Durant l´any feu activitats? Conta´ns algunes. Si, fem la festa de Sant Joan, Halloween, sevillanes, fem prou festes durant l´exercici. Com es viuen les Falles a Xirivella? En Xirivella, desde que sóc faller, es viuen intensament, és una festa molt important per al poble de Xirivella entre si. Des de quant eres President? Enguany, sóc nou Canviaries alguna cosa d´esta gran festa? Canviaria, no, la faria més gran del que és. Sobre les polemiques que ha fet el President JCF. ¿ Què et pareix que Pere Fuset haja estat un bon temps sense assistir a les assamblees de Presidents? D´una banda em pareix una falta de respecte al món faller. D´altra banda, pense que té raó en algunes coses, peró no són les formes. Ara dos qüestions ràpides. Mascletà o focs d´artifici? Mascletà Platà o cremà? Es un dilema molt gran, pero la Plantà. Moltes gràcies José Luis.

Per acabar l´entrevista ens agradaria que convidareu a la gent que no vos conega, a que vingen a la vostra comissió.

President: La Falla Doctor Gómez Ferrer, té les portes obertes, el barri, per a tot el poble, València, tota la gent que vuiga vindre, que s´apunté que se ho van a passar molt bé. Som una falla molt familiar, qué és lo important.

President Infantil: Jo convide a tots a que vingau a la nostra falla, perqué se ho aneu a passar molt bé i tots els actes son divertits.

Fallera Major Infantil: Jo convide a tota la gent a que vinga a la Falla Doctor Gómez Ferrer, perqué aci ho passaran molt bé amb la gent, amics i és molt divertit.

Fallera Major: Jo convide a tot el món que vuiga vindre, com diu el meu president, les portes les tenim obertes a que disfruten i vegen en nosaltres, qué som una gran familia i amb ells serem una familia més gran.

Moltes gràcies als quatre. Esperem tornar prompte.

#Xirivella #FallaDoctorGómezFerrer #Falles2018 #Entrevistesdfef #dfef #FallesUnesco

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now