Buscar
  • De festa en festa

La Policia Local de Sagunt lliura les plaques per a tallar el trànsit en Falles


Un agent de la Policia Local, departament de Trànsit de Sagunt va acudir el passat dimarts 23 de gener, a la reunió de presidents de la Federació Junta Fallera de Sagunt per a fer lliurament les comissions de la ciutat de les plaques que s´hauran d´usar per al tall al tránsit dels carrers i com a prohibició d´aparcament durant les activitats que aquestes realitzen les próximes setmanes i durant la setmana gran de la festa josefina en la capital del Camp de Morvedre.

És la primera vegada que la Policia Local de Sagunt regala aquestes plaques a les comissions falleres de la localitat els qui les hauran de posar per al tall de carrers i de tránsit durant els seus actes. En total, cada comissió de la localitat va rebre quatre cartells de prohibició d´aparcament i altres dos per al tall de tránsit, senyals relaitzats especificament per a les falles de la capital de la comarca.

<< En el meu nom, com a representant de tot el col.lectiu faller, vull agrair la labor que, durant tot l´ any, fa aquest departament del consistori saguntí i l´ajuda que sempre ens presta en tots els actes i cadascun dels actes que duem a terme durant tot l´exercici faller >>, ha assenyalat el president de la Federació Junta Fallera de Sagunt.


#PoliciaLocalSagunt #Trànsit #FallesSagunt #FederacióJuntaFalleraSagunt

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now