Buscar
  • De festa en festa

Cloenda Exposició d´Esbossos 2018 de la Agrupació Fallera de Olivereta.


NOTA DE PREMSA.

El dilluns 29 de gener va concloure l´exposició d´esbossos, que l´agrupació Olivereta ha exposat durant tota la setmana passada en la galeria del Centre Comercial Gran Turia. Una setmana en la qual la ironia, el somni i la irreverència s´han donat la mà amb les compres dels clients.

Un total de 36 obres, plasmades amb el millor der dels artistes, que van poder ser admirades per les Falleres Majors de València 2018 i les seues corts d´honor. A la finalització de l´acte, Rocío i Daniela van compartir uns minuts amb la resta de Falleres Majors i presidents de l´Agrupació.

#Falles2018 #AgrupacióFallesOlivereta #SectorOlivereta

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now