Buscar
  • De festa en festa

Acció Ecologista Agró rebrà el Premi Palleter 2018


Acció Ecologista Agró ha sigut guardonada amb el Premi Palleter 2018, guardó que anualment lliura aquesta comissió del Port de Sagunt a associacions o persones que treballen o lliuten en pro d´una causa justa en benefici de la societat. La comissió ha fet pública aquesta setmana el nom del premiat que rebrà el guardó el pròxim 10 de març en un acte que es realitzarà en la carpa que instal.len en la seua demarcació fallera.

<< Acció Ecologista Agró és una associació amb més de 30 anys d´història en els quals no solament s´ ha preocupat pel Medi Ambient de la Comunitat Valenciana, sinó quie, a més , duen a terme diverses accions per a defensar i millorar el nostre entorn natural, amb gran implicació en la nostra ciutat>>. han assegurat des d´aquesta comissió del Port de Sagunt mentre destaquen que el guardó se´ls ha concedit << per crear un etorn més saludable i habitable per a tots els éssers vius de Sagunt com de la Comunitat Valenciana>>.

Aquestos premis, que van ser creats en 2002, es lliuraran en una gala que aquesta falla organitzà el 10 de març a les 20:30 hores on també es donaran a conèixer als guanyadors del concurs de escaparatisme, del Premi Juan Belmonte de falles escolars i es lliuraran els Palleter d´Or als fallers amb 25 anys en aquesta comissió. Aquest acte estarà presedit per les Falleres Majors de El Palleter, Mónica Torres i Ruth Martín, i els seus respectius presidents, Carles Diaz i Borja Martínez.

#PremiPalleter #FallaPalleter #PortdeSagunt #FallesdeSagunt

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now