Buscar
  • De festa en festa

El Sopar de Germanor de les falles de Sagunt reunix a més de 1.200 persones en l´ Hort de Santa Mari


Un any més, el restaurant l'Hort de Santa Maria d'El Puig va acollir el tradicional sopar de germanor organitzat per la Federació Junta Fallera de Sagunt, que va comptar amb la presència de representants de totes les comissions falleres del Camp de Morvedre així com dels ajuntaments de Sagunt, Faura i Gilet.

Presidit per les Fallera Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Mar Gimeno López i Andrea Escriba Fernández, van acudir a este esdeveniment més 1.200 persones que es van reunir per a donar la benvinguda a les falles 2018, protagonistes del bridis per la màxima representant de la festa josefina.

En este acte van estar presents els alcaldes de Sagunt i Gilet, Francesc Fernández i Salva Costa, respectivament, la tinent alcalde de l'Ajuntament de Faura, Consol Durán, la regidora de Festes i Cultura Popular del consistori saguntí, Remei Torrent, així com edils d'esta última corporació municipal.

#SopardeGermanor #Germanor #Falles18dfef #Falles2018 #FederacióJuntaFalleraSagunt #Gilet #Faura #Sagunt

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now