Buscar
  • De festa en festa

La Fallera Major de Sueca, Tània Saez, dona el tret d´ eixida a les festes falleres de 2018.


El passat diumenge al migdia i en una plaça de l´Ajuntament plena de gom a gom, i amb la presidència de les setze comissions falleres de les falles de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, tingué lloc la "Crida 2018"

Després d´un passacarrer acompanyada perls màxims representants de les falles, Tània va fer entrada a la plaça de l´Ajuntament, on va ser rebuda per la presidenta nata de la Junta Local Fallera i alcaldessa de la ciutat.

Ja al balcó del consistori municipal l´acte dona inici amb unes paraules del president de la JLF, Bernardo Garrigós, i continuà amb un parlament de l´alcaldessa de la ciutat, Raquel Tamarit, qui a més va fer entrega de les claus de la Ciutat a la màxima representant de les festa fallera.

Tània va fer una crida a tots els fallers per a que gaudeixquen de les festes falleres i va fer especial èmfasi en els més menuts, recordant tothom que el pròxim any hi haurà màxima representant infantil de la festa fallera, l´acte va finalitzar amb una mascletà.

Informació e Imatges: Junta Local Fallera Sueca

#Sueca #ElPerelló #MarenyBarraquetes #Falles18dfef #Falles2018 #Cridafallera

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now