Buscar
  • De festa en festa

La Nit d´Albaes continuen en els casals de les falles del sector II del Port de Sagunt


Les jornades de Nit d´Albaes organitzades per la Federació Junta Fallera de Sagunt van continuar divendres passat, 9 de febrer, amb la visita als casals del sector II de Port de Sagunt on la música del tabal i la dolçaina i el Cant d´Estil valencià van ser els grans protagonistes de la nit.

El recorregut es va iniciar a la portes de la Tinència d'Alcaldia amb la presència de les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Mar Gimeno López i Andrea Escriba Fernández, així com de l'alcalde de Sagunt, Francesc Fernández, i la regidora de Festes i Cultura Popular, Remei Torrent, entre altres edils de la corporació municipal.

Posteriorment va ser el torn del domicili de la màxima representant de la festa josefina del Camp de Morvedre, on els van dedicar una albaes a les dos Falleres Majors, per a continuar pels casals de les falles La Victroia, Palmereta, Tres d´Abril, Plaça Ibèrica, El Palleter, Bañadre i Churruca - Hispanitat comissió d'Andrea Escriba.

La setmana que ve este esdeveniment es traslladarà a les localitats de Faura i Gilet, on s'acudirà tant als ajuntaments com a les seus de la comissions que planten els seus monuments en estos municipis, així com als casals del sector IV de Sagunt, realitzant-se el recorregut de la manera següent: El Tronador, Doctor Pals, Sant Francesc, La Palmera i Santa Anna.

#NitdAlbaes #FederacióJuntaFalleraSagunt #Gilet #Faura

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now