Buscar
  • De festa en festa

MAGDALENA 2018Els actes més destacats de la Magdalena 2018, en directe en TVCS

Televisió de Castelló Mediterrani es vist de festa per a la Magdalena 2018, amb una programació especial en què els telespectadors podran seguir els principals actes en directe. Una forma de viure i sentir la Magdalena des de les pròpies llars.

Este dissabte 3 de març comencen les festes i la programació especial.

El primer dels directes arriba prompte, a les 10.00 hores, amb l'emissió del Dia de la Província, en el que s'entregaran les distincions de la Diputació. Després d'esta gala, les càmares se traslladen al Primer Molí per a oferir la primera mascletà anunci de les festes. Minerva Salvador i Javier Ruiz seran els encarregats d'iniciar les retransmissió.

I a la vesprada, un altre plat fort de la Magdalena, el Pregó. A partir de les 16.45 hores, els telespectadors podran disfrutar d'esta desfilada costumbrista pels carrers de la ciutat. Igual que el tradicional Pregó infantil del dilluns (10.45 hores) .

La pólvora és una part important de la Magdalena i cada dia, TVCS estarà en el Primer Molí per a oferir el tir de cada una de les mascletaes a concurs. Igual que en anys anteriors, els telespectadors podran seguir en directe un altre dels actes clau: la processó de penitents i la desfilada de gaiates, el diumenge a les 20.40 hores.

I un dels més esperats, l'ofrena a la Mare de Déu de Lledó, el dissabte dia 10 (11.15 i 16.30 hores) . En directe també es podrà seguir l'entrega dels premis de gaiates (dimarts, 21.00) , sense oblidar les mostres folklòriques programades en la plaça Major.

I, per descomptat, el Magdalena Vítol (diumenge 11, 21.45 hores) , que posarà fi de la setmana gran.

Si no eres de la provincia de Castelló, podràs seguir EN DIRECTE els actes que em mencionat dalt fent clic aci per a poder vore les programacions especials.

PROGRAMA OFICIAL DE LA MAGDALENA 2018. Fes clic aci.

#Magdalena2018 #MagdalenaFestaPlena

0 vistas

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now