Buscar
  • De festa en festa

Ja estem en falles!; el pregó de Manolo Catalán i la crida de les Falleres Majors donen la benvingud


Dénia ja viu les falles de manera oficial. Dissabte passat, 3 de març, el pregó del faller Manolo Catalán i la crida de les falleres majors, Melani Ivars i Carla Vinaroz, va inaugurar el mes de març i amb ell, l´arribada dels dies grans a la ciutat.

Les falles de Dénia es van reunir al final de Marquès de Campo amb els seus estandards per a desfilar tots junts fins a la plaça de l´Ajuntament.

Tot i que la plutja va fer acte de presència, el temps no va intimidar les ganes de rebre a la festa com es mereix: amb magnificència i amb l´alegria que caracteritza les festes de Sant Josep a Dénia.

La façana de l´Ajuntament es va il.luminar amb els colors de les onze comissions de la ciutat per donar pas al pregó de Manolo Catalán, de la falla Centro, que va animar a les comissions a ciudar cada detall del monument i a treballar junts per fer la festa encara més gran.

Després de la seva parlament van pendre la paraula Melani i Carla, que van recordar als fallers que "som nosaltres els encarregats de mantenir i lliutar per la tradició de la nostra festa, forjada pel nostres avantpassats. Nosaltres som el present i els encarregats de treballar per engrandir i assegurar el futur de les falles de Dénia".

Les falleres majors de Dénia van rebre de mans de l´alcalde de la ciutat, Vicent Grimalt, les claus de la ciutat, les que els donen el poder omplir-la de festa, música, llum i color fins que les flames de 19 de març acaben amb la cremà de l´últim ninot.

#Pregó #Cridafallera #FallesDénia #Falles2018 #JaestemenFalles #Falles18dfef

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now