Buscar
  • De festa en festa

Sueca ha celebrat un cap de setmana faller intens, amb Albaes, Cavalcades i Crida en el Mareny.


El primer torn d´Albaes comença amb l´exaltació de la Fallera Major i la seua Cort d´Honor.

Aquest any l´exaltació de tots els representants de la festa de les falles de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, que tradicionalment s´ha fet en dos torns, un divendres u l´altre dissabte, es realitzarà en dos torns en dos divendres consecutius.

Divendres passat es va fer el primer torn, que s´inicià a casa de la Fallera Major de Sueca, Tània Sáez,que junt a la seua Cort d´Honor va escoltar l´exaltació amb el cant "d´albaes". Seguidament es van visitar els caus de les falles Bernat Aliño, El Portal, Avinguda 18 de Juliol, Sucro, Avinguda d´ Espanya, Plaça Cervantes i Verge de Sales.

Per a més iamtges d´este acte en fes clic aci.

L´enginy i el colorit protagonistes de la Cavalcada del Ninot.

En un any atípic, on el recorregut ha sigut a la inversa, la tradicional cavalcada del ninot va omplir els carrers de Sueca, dissabte per la vesprada.

Les catorze comissions participants, amb una extensa gama de disfresses, divertides i espectaculars, que amb una explosió de colors va omplir els carrers, realitzaren diferents crítiques a la actualitat, tant local com nacional i internacional, algunes amb més mordacitat que altres.

Diumenge per la vesprada fou torn dels fallers mes menudets, que desfilaren amb les seues colorides disfresses amb la gràcia que els correspon.

Per a més imatges de la cavalcada fes clic aci

El Mareny de Barraquetes dona el tret d´eixida a les falles 2018 amb la seua Crida

Diumenge pel matí la Fallera Major de Sueca i la seua Cort d´Honor, acompanyades per la Junta Local Fallera de Sueca i representants de les onze de les comissions de la ciutat, acompanyaren la Falla Sol i Tarongers del Mareny de Barraquetes en la seua crida.

Després de recollir Laura Climent -fallera major infantil de la comissió Sol i Tarongers- en el seu domicili, en passacarrer es va desfilar fins la casa consistorial de l´entitat local menor. Una vegada allí i davant de tots els assistents eixiren al balcó l´alcalde Jordi Sanjaime, que dona inici a l´acte, seguit de Vicent Peñarrocha, president de la Falla, qui també va dir unes paraules, i Lara, qui dominant els nervis que sentia i amb una gran maduresa per a la seua edat, convida tot el món faller a gaudir de la festa. L´acte va finalitzar amb una mascletà.

Per a més imatges de l´acte fes clic aci

#CavalcadaNinot #FallesLaRibera #CridaMareny #NitdAlbaes #FallesSueca #Falles18dfef #Falles2018

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now