Buscar
  • De festa en festa

RTVE es volca amb les Falles 2018


RTVE s'unix, un any més, a la celebració de les Falles 2018 en una programació especial que comença este dijous i es prolonga fins a la matinada del dilluns al dimarts en l'emissió de la Nit de la Cremà, com a fi de festa. RTVE mostrarà esta tradició valenciana a nivell nacional en retransmissions en directe de la mascletà d'este dumenge, edicions especials de ‘España Directo’ i ‘Torres en la cocina’ des de Valéncia i programa especial en Radio 5, ademés de la cobertura dels Servicis Informatius de TVE i RNE.

Este dijous 15 i divendres 16, ‘España Directo’ viaja a Valéncia per a realisar el programa des del balcó de l'Ajuntament. Roberto Leal (dijous) i Miriam Moreno (divendres), els reporters Fernando Ballesteros i Ana Prada, i l'equip del Centre Territorial de RTVE en Valéncia traslladaran a l'audiència l'ambient que es viu en la ciutat en Falles.

Ademés, ‘Torres en la cocina’ traslladarà els seus foguers a Valéncia el divendres i el dilluns per a preparar alguns dels plats valencians més famosos. El divendres, coincidint en la plantá, els Torres cuinaran un arròs melos de bogavant i uns fartons farcidures. I el dilluns, dia de la cremà, prepararan des de l´Albufera un esgarraet i un all i *pebre d'anguiles.

RNE també acostarà este ambient a través de les ones i el divendres 16 emetrà en Radio 5 un especial en directe (12:05) des de l'Ajuntament. Un programa presentat per Rosa Díaz i Miguel Ángel Orts que contarà en convidats per a parlar de la festa valenciana més popular.

El diumenge 18 la mascletà es podrà vore en directe en La 1, TVE Internacional i RTVE.és a través d'una conexió en ‘Corazón’ a partir de les 14:00 hores. Ademés, el Centre Territorial de Valéncia oferirà, a partir d'este dimecres, les mascletaes de la Plaça de l'Ajuntament.

I el 19 de març la Nit de la Cremá posarà el final a les Falles, en directe a partir de les 00:55 hores en La 1, TVE Internacional i RTVE.és. Una retransmissió especial en Blanca Benlloch al front, que mostrarà en directe cóm cremen la Falla guanyadora del Primer Premi de la Secció Especial i la Falla Municipal. Els Servicis Informatius del Centre Territorial recolzaran esta retransmissió en un equip de reporters.

#RTVE #Falles2018

0 vistas

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now