Buscar
  • De festa en festa

TELEVISIÓ, RÀDIOS I LES FALLES


Ya estem en la semana gran de les falles i les televisions remouen les seues programacions habituals per a oferir als telespectadors les seues emissions especials per a estes Falles 2018, que enguany ya són les segones falles com Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

A continuació els oferim un ampli recorregut per la programació que estan confirmades en tancar esta publicació.

LEVANTE TV

Ens va ha seguir oferint les mascletaes fins al dilluns en el mateix horari, també ens oferirà els dos dies d'Ofrena a la Verge dels Desamparats des de les 15:30h de la vesprada. I en la Nit de la Cremà, des de les 22h de la nit l'equip de LevanteTv oferirà als seus teleespectadors la cremà de les falles municipals.

7 TELEVALENCIA

En esta televisió, oferirà en directe als telespectadors el veredicte del jurat la vesprada del dijous 15 i la vesprada del 16, en un programa dirigit per José Gonzalez, i també els dies que queden les mascletaes des de l´edifici Mercantil, des de la 13:30h. També oferiran la Cremà de les falles municipals.

8 TV MEDITERRANEO

La televisió privada, com tots els anys des del tancament de Canal9, ens oferixen programes especials, com la prèvia de la mascletà o la mascletà de cada dia a la 13:15h del migdia.

L'Ofrena a la Verge seran els dos dies des de les 15:45h

La nit de la cremà ens oferirà Julio Tormo, Loren Donat i tot l'equip una programació especial en les cremaes de les falles municipals. Ademés no tenim confirmat si Julio Tormo estarà acompanyat d'una presentadora de 13TV.

RTVE

Com ya hem dit en el post anterior RTVE va oferir programes especials en Valéncia, i el diumenge la mascletà i el dilluns la cremà de la falla guanyadora i la falla municipal.

més informació fes clic aci.

À PUNT

La nova RTVV, ya esta en marcha i des del passat diumenge 25 de febrer, la web de À Punt Mèdia, esta oferint directes de la Crida, Mascletà, en la Ràdio informen en els seus informatius i en el programa "Al Ras" I la Nit de la Cremà ens oferiran un programa especial. Esperem que estes Falles siguen les últimes sense la nova Televisió Pública Valenciana. www.apuntmedia.es

RÀDIO

I com no, les ràdios *tambien oferixen les mascletaes i programes especials en les següents emissores de ràdio.

97.7 Radio Levante

Melodia FM (desconnexió Territorial)

Play Radio

Cadena Ser (desconnexió Territorial)

Gestiona Radio Valencia

Radio 7 Valencia

FTV Radio Valencia

Onda Fallera

#Televisió #Ràdio #ÀPuntMèdia #LevanteTV #7Televalencia #RTVE #8TvMediterraneo

0 vistas

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now