Buscar
  • De festa en festa

Nota de premsa - Nit de la Cremà Sueca

  • Quatre patrulles de la Policia Local de Sueca, tres equips de bombers i una brigada de Protecció Civil de Sueca han participat en la Nit del Foc

  • El servei de neteja ha recollit 74 tones de les restes de la cremà dels monuments

Les incremències meteorològiques afectaren a la recta final de les festes falleres de Sueca. El mal oratge que es va convertir en insistent plutja ahir a mitjan vesprada, coincidint amb l´hora en què falleres i fallers havien de concentrar-se per començar l´ofrena de flors a la Mare de Déu de Sales, va obligar a suspendre el tradicional acte del dia de Sant Josep. La cita amb la patrona se celebrarà finalment este diumenge dia 25 de març, segons ha anunciat la Junta Local Fallera.

D´altra banda, els actes posteriors de la Nit de la Cremà discorregueren amb normalitat i sense incidències. De nou, i com sempre, des de la Policia Local de Sueca han treballat de valent per fer de les festes falleres una festa segura per garantir que tots pogueren disfrutar al màxim d´estos dies.

El foc ha sigut supervisat per un dispositiu especial, des de les 22:30 h. i fins ben entrada la matinada, que ha comptat amb quatre patrulles conformades per vora una desena d´agents de la Policia Local de Sueca.

Per tal de reduir a cendres els tretze monuments fallers plantats a Sueca, dos al Perelló i un al Mareny de Barraquetes, han intervingut tres equips de bombers. En la ruta sense bombers, també ha participat un equip de suport amb camió auto-bomba i la brigada de Protecció Civil de Sueca.

El dispositiu especial de seguretat policialtambé inlcou la senyalització i control de les vies d´evacuació d´entrada i eixida dels camions de bombers. En general, els dies fallers han discorregut amb tranquil.lat. Entre les actuacions més destacades dels agents, durants les festes, s´ha decomissat material pirotècnic a un venedor ambulat, i també s´han retirat vora seixanta vehicles estacionats en zones de foc i en els carrers senyalitzats per a la celebració del dia de Sant Josep.

El servei de neteja viària va començar a la mitjamit i va finalitzar a les 6:00 hores. Han treballat dos equips formats per un encarregat i quatre operaris, cadascun. En total s´han recollit 74 tones de restes de les restes de la cremà dels monuments.

Pel que fa als mitjans, s´han incrementat notablement respecte a l´anterior exercici. Per a realitzar els treballs s´han mobilitzat quatre camions i dos pales per recollir les runes, una màquina agranadora amb bufadora i una cisterna per al baldeig.

#AjuntamentdeSueca #Falles2018 #JLFSueca #Falles18dfef #NitdelaCremà

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now