Buscar
  • De festa en festa

Programació Festivitat Mare de Déu dels Desamparats 2018


Ja conegem el programa oficial de la festivitat a la Mare de Déu dels Desamparats en València, aon se celebrarán diversos actes en honor a la Geperudeta.

Serà el cap de setmana del 11 al 13 de maig i els dies 14,17, 23 i 24 de maig.

Divendres 11 de maig de 2018:

17:00 hores: Solemnes Vespres Pontificals en la Basílica de la Verge dels Desemparats. 20:00 hores: Dansà Infantil - Plaça de la Mare de Déu

23:00 hores: Dansà Adulta - Plaça de la Mare de Déu

VESPRA DE LA FESTIVITAT DE LA VERGE DELS DESEMPARATS 2018.

Dissabte 12 de Maig de 2018:

Col·locació del tapís en la façana de la Basílica, en la plaça de la Verge (es realitza entre el divendres i dissabte). ·11:30 hores: Missa Solemne en la Basílica. ·13:30 hores: Missa Solemne en la Basílica. ·20:00 hores: Salve Solemne a la Verge en la seua Real Capella. ·23:00 hores: En la plaça de la Verge, concert per la Banda Municipal. ·00:00 hores: Castell de focs artificials (pròximament es comunicarà si serà en l'antic llit del riu Turia o en la plaça de l'Ajuntament, encara que tradicionalment és en l'antic llit). ·Una vegada finalitzat el castell, a les 00:15 hores, en la Plaça de la Mare de Déu, Gran “Dansà” i “Cantá d’*Albaes” en honor a “la Mare de Deu”.

DIA GRAN. FESTIVITAT DE LA VERGE DELS DESEMPARATS 2018.

Diumenge 13 de Maig de 2018:

05:00 hores: Missa de Descoberta de la Sagrada imatge en la seua Capella. 06:00 hores: Missa en honor als Amics del Camí Verge dels Desemparats. 08:00 hores: Missa d’Infants, en la Plaça de la Mare de Déu. 10:30 hores: Trasllat de la Verge des de la Real Capella a la Catedral. Itinerari del Trasllat: Eixida de la Basílica, envolta la Plaça de la Verge, c/ Micalet, Plaça de la Reina, entrant a la Catedral per la Porta dels Ferros. 14:00 hores: Mascletà terrestre en la Plaça de l'Ajuntament. 18:30 hores: Solemne Processó General per l'itinerari de costum. Itinerari de la Processó: Catedral, Plaça de la Verge, Cavallers, Tossal, Bolsería, Mercat Central, Mª Cristina, Sant Vicent, Plaza de la Reina, Mar, Avellanes, Palau, Almoina i Basílica.

Dilluns 14 de maig de 2018:

20:30 hores: Ronda a la Verge en la Plaça de la Mare de Déu.

Dia de la Festa dels Floristes.

Dijous 17 de maig de 2018:

13:00 hores: Missa en honor a la Asociació Profesional de Flors i Plantes de València en la Basílica.

Dimecres 23 de maig de 2018:

Desde les 07:00 hores: Besamans a la Verge dels Desemparats (fins que passe l'últim devot).

Dijous 24 de maig de 2018:

20:30 hores: Tradicional ronda de les estudiantines a la Verge dels Desemparats en la Plaça de la Verge. Hi haurà una cercavila des del Micalet a la plaça de la Verge, amb posterior accés de cadascuna de les estudiantines a l'interior de la Basílica.


VALENCIANS TOTS A UNA VEU "VISCA LA MARE DE DÉU"

#MaredeDéu #MaredelsDesemparats #13deMaig #Dansà

0 vistas

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now