Buscar
  • De festa en festa

Nous Representants en la Falla Antonio Molle - Gregorio Gea de Mislata


En la nit de divendres passat 20 d´abril la comissió de la Falla Antonio Molle - Gregorio Gea va acabar de completar el seu quadro d´honor per a l´exercici 2018/2019, desvelant els noms de les seues Falleres Majors i President Infantil.

En la Junta General esta comissió va triar com a President Infantil a Samuel Ferrer Navarro, com a Fallera Major Infantil a la xiqueta Celia Mañas Ferrer i com a Fallera Major a la senyoreta Andrea Salvador Moreno.

Andrea, Celia i Samuel junt amb el President, Emilio Martínez Abella, van coincidir a manifestar que estan molt contents per l´elecció així com il.lusionats de veure complit un dels seus somnis , representar a la seua Falla encara que també reconeixen que s´enfroten a una gran responsabilitat.


#Falles2019 #Representants #FallaAntonioMolle #Mislata

0 vistas

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now