Buscar
  • De festa en festa

Elecció Falleres Majors d´Aldaia 2019


El proper 25 de maig a les 21:30h al TAMA (Teatre Auditori Municipal d´Aldaia) tindrà lloc l´elecció de les Falleres Majors d´Aldaia 2019. L´acte estarà presidit per l´alcalde i president nat de la Junta Local Fallera Guillermo Luján i Valero, la regidora delegada d´Educació, Infància. Comerç i Falles María José Carcelén i Folgado, el president executiu de la Junta Local Fallera David Solís i Rubio i les Falleres Majors d´Aldaia 2018, xiqueta Leyre García i Honrrubia i senyora Glòria Cortina i Palanca, que seran les encarregades d´escollir a l´atzar la càpsula on estarà el nom d´una de les candidates. En els propers dies anirem coneixent a les candidates.


#40AnysJuntaLocalFallera #30AnysFalleresMajorsAldaia #Falles2019 #FallesAldaia #Falles19dfef

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now