Buscar
  • De festa en festa

Sis Candidates a Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt 2019Durant el transcurs de la reunió de presidents, celebrada el 15 de maig en el Museu Faller, es va tancar el plaç de presentació de candidatures per a ostentar el càrrec de Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt per a l'eixercici 2018-2019, l'elecció del qual es portarà a terme el pròxim dissabte 26 de maig.

Enguany s'han presentat tres candidates per a ostentar el càrrec de Fallera Major, dos de la comissió de la falla Luis Cendoya de Port de Sagunt: Teresa Aparicio Matallín, que ya va ser candidata en la passada elecció i Herminia Martínez Verdugo, que va ostentar el càrrec de Fallera Major de la seua falla enguany 2018 i la que fora també Fallera Major este passat eixercici de la falla La Victòria també en el núcli portuari, Paula Marró Pérez.

També són tres les candidates a Fallera Major Infantil de Federació Junta Fallera de Sagunt: Inés Miret Herrero, Fallera Major Infantil 2018 de la Falla Plaça Rodrigo de Port de Sagunt, Irene Mundi Martín, Fallera Major Infantil 2018 de la Falla La Palmereta també del Port i Manuela Martínez Rosado, que també va ser Fallera Major Infantil de Nou Montíber de Sagunt els anys 2013 i 2018.

En esta ocasió, i tal com indica el reglament faller en ser més de dos les candidates per a cada u dels càrrecs, es dona la circumstància de que seran dos els jurats que deuran decidir quínes serán les pròximes Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt.

Cal recordar que l'acte d'elecció donarà començament, a les 11:30 hores, en el col.legí de Begoña de Port de Sagunt on es donaran a conéixer públicament les sis candidates per a, posteriorment, participar en un dinar conjunt en els membres d'abdós jurats. Per la vesprada serà la tanda de les entrevistes personals i, sobre les 19 hores, l'alcalde de Sagunt, Francesc Fernández, realisarà la telefonada des del saló de plens del consistori saguntí, a les elegides per a representar a les falles de la comarca.

CANDIDATES INFANTILS

CANDIDATES MAJORS

#CandidatesFalleresMajors #FalleresMajors #Falles2019 #Falles19dfef #FallesSagunt

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now