Buscar
  • De festa en festa

Andrea Galiana i Zaida Fandos, elegides Falleres Majors de Sueca 2019


Sueca ja coneix a les seues noves Falleres Majors. Ahir per la vesprada va tindre lloc al Saló de Plens de l´Ajuntament de Sueca l´elecció de les que seran les màximes representants de les festes falleres de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes per a 2019. El sorteig va designar que Zaida Fandos Gorris serà la nova Fallera Major i la xiqueta Andrea Galiana Gorris, la Fallera Major Infantil, càrrec que es recupera després de trenta-un anys. I com que la sort és capritxosa, es va donar la casualitat de que les dos són cosines i enguany han sigut Falleres Majors de la mateixa comissió fallera, la de l´Avinguda 18 de Juliol.

L´acte va estar molt concorregut , va estar presidit per l´alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, qui també és presidenta nata de la Junta Local Faller (JLF); el president executiu de la JLF, Bernardo Garrigós; i els presidents de les entitals locals menors del Perelló , Andrés Fernández, i del Mareny de Barraquetes, Jordi Sanjaime. També col.laboraren en l´acte la Fallera Major de Sueca 2018, Tània Sáez López, i la seua Cort d´honor; a més de les Falleres Majors Infantils de Sueca dels anys 1986, Isabel Serra Roselló i 1987, Inmaculada Ortells Rodenes; membres de la corporació municipal; el delegat de juntes locals de la Junta Central Fallera, Ferran Martínez, i els representants de les setze comissions de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes.

L´assamblea extraordinària va començar llegint els nom de les candidates a Fallera Major Infantil 2019; les xiquetes Andrea Galiana Gorris, presentada per la Falla Av. 18 de Juliol i Andrea Peiró Martínez presentada per la Falla Bernat Aliño; i d´acord amb les bases de l´elecció es va procedir a realitzar el sorteig.

Actuaren com a mans innocents les dues úniques falleres majors infantils que fins a la data havia tingut la ciutat de Sueca, sent Inma Ortells - FMI 1897 - l´encarregada d´extraure el nom de l´elegida, i resultat afortunada la xiqueta Andrea Galiana Gorris. L´alcaldessa de Sueca, va procedir a comunicar-li telefònicament la notícia.

A continuació, la secretària de la Junta , Lorena Sendra, va fer lectura de les candidates presentades a Fallera Major de Sueca 2019: Montse Garrigós Máñez, presentada per la Falla Sucro; Cristina Borràs Juan, presentada per la Falla Plaça Cervantes; i Zaida Fandos Gorris, presentada per la Falla Av. 18 de Juliol; i d´ acord amb les bases de l´elecció es va procedir a realitzar el sorteig. En este cas fou Tània Sáez - FM 2018- l´encarregada d´extraure el nom de l´elegida, sent Zaida Fandos Gorris en qui va recaure l´honor. L´alcaldessa i presidenta nata de la JLF també va ser l´encarregada de comunicar via telefònica la noticia a l´afortunada.

L´acte va finalitzar amb unes paraules de l´alcaldessa, felicitant, en nom del poble de Sueca a les dos joves pel seu càrrec.

Posteriorment, l´alcaldessa, els representants de la JLF i la Fallera Major 2018 i Cort d´honor es van traslladar al domicili de les noves Falleres Majors per a comunicar-los personalment la seua elecció i fer-los entrega d´un ram de flors. "Si ja és goig poder representar el meu municipi com a Fallera Major, la felicitat és doble perquè vaig a compartir eixa vivència al costat de la meua cosina". va expressar la nova Fallera Major, Zaida Fandos, en referència a una emocionada Fallera Major Infantil, la xiqueta Andrea Galiana.

#Sueca #FalleraMajor #FalleraMajorInfantil #Falles2019 #Falles19dfef #AjuntamentdeSueca

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now