Buscar
  • De festa en festa

Intens cap de setmana per a les recentment elegides Falleres Majors de Sueca


Fou Andrea Galiana Gorris (Fallera Major Infantil de Sueca 2019) la primera en tindre un acte, que la va traslladar, al dia següent de ser elegida, a la ciutat d´Alacant per tal d´acudir divendres a la proclamació de la Bellea del Foc Infantil.

Dissabte fou Zaida Fandos Gorris (Fallera Major de Sueca 2019) qui es va traslladar també a la ciutat d´Alacant per a participar en la proclamació de la Bellea del Foc. Per finalitzar el cap de setmana, ambdós asitiren diumenge a la sala Canal on es desenvolipava el II concurs de playbacks "Junts Molem Més" que organitza Junta Central Fallera de Valéncia, on a les onze del matí actuava la falla Xúquer, després d´haver sigut els vencedors al concurs de playbacks que organitza Junta Local Fallera de Sueca. Per la vesprada es van lliurar el premis d´aquest concurs, resultant guanyadora la falla Plaza Lepanto de Benetússer. La falla Xúquer va asolir el 7é lloc.

#Fogueres #Alacant #Playbacks #JuntsMolemMés

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now