Buscar
  • De festa en festa

Júlia Perales i Laura Puig serán les Falleres Majors de Gandia 2019


Així són les noves Falleres Majors de Gandia 2019.

Fallera Major Infantil de Gandia 2018-2019: Júlia Perles Moncho

Júlia Perles Moncho ahir fou sorpresa pel president de la Junta Local Fallera, Telmo Gadea, qui li va formular la pregunta que tota xiqueta fallera vol sentir: Vols ser la Fallera Major Infantil de Gandia del 2019? Júlia respongué ràpidament que sí volia ostentar el màxim càrrec a les falles de Gandia.

La nostra Fallera Major Infantil, Júlia Perles, va nàixer el 16 de juliol del 2006 i pertany a la Falla Grau. Actualment estudia SISÉ de primària al Col·legi M.A.S. de Calderón i entre les seues aficcions, cap destacar que és una enamorada del fútbol i practica aquest esport al Miramar Femení Fútbol 8.

Júlia Perles ha estat escollida Fallera Major de Gandia pel seu ampli currículum faller i també el de la seua família, tots ells participen activament de les Falles. Júlia va ser al 2007 filloleta de la Falla, al 2011 (any del 75 aniversari de la seua comissió) va ser Reina de la Minifalla, al 2013 Padrina de la Falla Infantil, al 2016 Reina de la Falla Infantil i al 2017 va tindre l’honor de formar part de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil, Marta Ribera.

La seua família estima molt les falles, sa mare, Elena Moncho, ha sigut Reina del Falla Infantil i de la Falla, així com membre de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil i de la Fallera Major. A més Elena Mocho ha ostentat els càrrecs de vicesecretària, tretze anys secretària de la Falla Grau, dos vicepresidenta, i ha sigut la primera dona de la Comissió de la Falla Grau en ser Presidenta. Així com membre de l’Assemblea durant 17 anys.

Jesús Perles, son pare, ha ostentat els càrrecs de comptador i tresorer, així com membre de la C.I.P.R.I. A més totes les seues ties i cosines han sigut Reines de la Falla i sa tia i madrina Lola va ser la primera dona en formar part de la Junta Local Fallera.

Júlia Perles, de segur, serà una gran Fallera Major Infantil, per la seua estima a les falles i el seu saber estar.

Fallera Major de Gandia 2018-2019: Laura Puig Martí

El President de la Junta Local Fallera, Telmo Gadea, ahir visitava la casa de la família Puig Martí per formular una pregunta molt especial a Laura Puig: Vols ser la Fallera Major de Gandia del 2019? Laura Puig contestà ràpidament que sí que volia ostentar el càrrec aquest tan important per a ella.

Laura Puig pertany actualment a la Falla de Grau però la seua vida fallera començà a la comissió Sant Nicolau Mosquit. Abans de complir un any es vestí de fallera per primera vegada, els seus pares volgueren transmetre-li la passió per les falles des de menudeta. Ha ostentat diferents càrrecs al llarg dels seus 28 anys de vida, a les falles del 1999 va ser Reina de la Festa Infantil, l’any següent va ser la Reina de la Falla Infantili va pertanyer a la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de Gandia, Alba Castanyo del Olmo, a les falles 2001. L’any 2007, es canvià a la Falla Grau, a la qual pertany des d’aleshores. I en aquesta comissió va ser Reina de la Festa, l’any 2010 i dos anys després, a les falles 2012 va ostentar el càrrec de Reina del Foc. Va pertànyer a la Cort D’Honor de la Fallera Major de Gandia 2013, Liliana Requena Pellicer, i per últim va ser Reina de la Falla del Grau l’any 2017.

Laura Puig sempre ha format part activa de la falla, participant en tots els actes fallers, i enguany a més a més és la comptable de la falla. Els seus pares, Benjamin Puig Capsir i Lolin Martí Miró, són del tipus de fallers que gaudeixen de vetlades al casal. Té una germana major, MªDolors, la qual ha tingut diversos regnats tant de menuda com de major, i ha sigut lotera de la falla en diverses ocasions.

En l’àmbit personal, Laura Puig és Tècnic Superior en Administració i Finances i actualment treballa en VisionAudio. Laura serà una magnífica fallera Major de Gandia perquè a més de la seua estima per la festa, té un gran saber estar i és una jove amb molta il·lusió.

Imàtges cedides per la Federació de Falles de Gandia

#FalleresMajors #JuntesLocalsFalleres #FederacioFallesGandia #Falles2019 #FallesdeGandia #Falles19dfef

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now