Buscar
  • De festa en festa

La Falla Rei en Jaume I de Cullera fitxa a Xavi Tur per a la falla gran i a Jorge Gil per a la falla


El passat dissabte 26 de maig va tindre lloc la signatura de contractes amb els artesans fallers encarregats de realitzar les falles que plantarem a la nostra demarcació el pròxim mes de març en un acte on vam deixar clar el suport de la nostra comissió a la campanya #VolemFalla.

Aquest any s´ha decidit comtar amb Jorge Gil per a la falla infantil i amb Xavi Tru per a la falla gran. Jorge no és la primera vegada que ens planta, perquè va realitzar les nostres falles tant grans com infantils de 2013 a 2015, aconseguint uns resultats més que satisfactoris. D´altra banda, Xavi Tur s´estrena amb nosaltres, un artesà faller que coneixem bé, ja que a Cullera ha plantat amb diverses comissions i ha sigut guanyadors tant el la secció primera com de la secció segona a més d´altres guardons com els d´enguiny i gràcia i d´interés turístic.

Amb aquesres línies volem donar-los la benvinguda, i dexixar constància de la il.lusió que tenim posada en els seus projectes. A més, ens agradaria agrair el treball de Fede Alonso i de Joan Simó pels seus treballs en la nostra comissió els darrers dos anys, així com desitjar-los sort en els seus futurs projectes.

#FallesdeCullera #Cullera #ArtistesFallers #FallaReienJaumeI

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now