Buscar
  • De festa en festa

Carla Gelde i Omayra Calvo son les Falleres Majors de Bétera per a les Falles 2019


Bétera ja té Falleres Majors per a les Falles de 2019.El passat 14 de maig es va tancar el termini per a presentar les candidatures tant a Fallera Major Infantil com a Fallera Major de Bétera per a les Falles 2019. Un total de tres candidates a Fallera Major Infantil, Carla López, Valera Ramirez i Carla Gelde, es van presentar, i una candidata a Fallera Major, Omayra Calvo. Les quatre candidates, van haver de disputar-se el càrrec en unes senzilles proves de selecció que van portar a terme membres enviats des de la Junta Central Fallera de València.

Aquest Jurat avaluador estava composat per Alicia Fuster Camos, Fallera Major de Benicarló l’any 2017 i amb llarga trajectòria fallera, Ángel Jose Sánchez Palop, Vicepresident de la Junta Local Fallera de Xàtiva i responsable de protocol, i Ada Dasí Soriano, responsable de la secció de cultura i teatre de la seua comissió de Catarroja.

Les quatre candidates, van realitzar amb molta destresa les proves per a la tria. En primer lloc, estigueren al saló de plens, saludaren el jurat i representants de la Junta Local Fallera, així com a l’alcaldessa de Bétera. A continuació, els membres del jurat varen fer una sèrie de preguntes a Carla, Valeria, Carla i Omayra, a les quals van respondre amb molta naturalitat.

Finalment l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, va telefonar a la jove Carla Gelde i Granell per a comunicar-li que serà ella la nova Fallera Major Infantil de Bétera 2019 i a la senyoreta Omayra Calvo i Zaballos com a Fallera Major de Bétera 2019. La decisió va ser molt difícil per als tres membres del jurat enviats per la Junta Central Fallera.

Les dos xiquetes que no van tindre la sort de ser elegides Fallera Major Infantil, formaran part de la Cort d’Honor Infantil, les primeres de la historia de Bétera en ostentar este càrrec.

Després de la telefonada la festa va continuar a Bétera. Carla Gelde i Omayra Calvo, es van ajuntar per primera vegada i van rebre el mocador de la Junta Local Fallera. Julia i Lluna ja somnien amb el mes d’octubre, mes, on tindrà lloc el seu acte d’Exaltació per donar inici a una agenda ben repleta d’actes.

#FalleresMajors #CarlaGeldeiOmayraCalvo #FallesBétera #Falles2019 #Falles19dfef

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now