Buscar
  • De festa en festa

La Falla La Palmera de Sagunt participa en la VI carrera solidària de LAFARGE en la pedrera Salt del


Alguns dels fallers de l´AC Falla La Palmera van participar en la VI carrera solidària que va organitzar LAFARGE el passat dissabte dia 9 de juny en benefici d´AFACAM. Una vegeada finalitzada la carrera, els fallers van participar en la reintroducció al medi natural de diferents animals coml´eriço morú i europeu, un esparver i un falcó, tots ells procedents del "Centre de Recuperació d´Especies del Saler", que ha dut a terme "Simbiosi" en col.laboració amb la Generalitat Valenciana. Totes les activitats medioambientals es van realizar en la pedrera Salt del Llop de Sagunt.

#Lafarge #Afacam #SaltdelLlop #Sagunt #FallaLaPalmera

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now