Buscar
  • De festa en festa

Júlia Perles accepta ser la Fallera Major Infantil de Gandia del 2019


Júlia Perles ha acceptat el càrrec de Fallera Major Infantil. La màxima representant de les falles sols podia dir sí a la pregunta que, com es tradició, formula l’alcaldessa de la ciutat, Diana Morant: Vols ser la Fallera Major Infantil de Gandia del 2019? I com a mostra d’agraiment, Júlia Perles ha volgut transmetre als assistents la seua alegria i la dels seus familiar.

La Fallera Major Infantil ha començat el seu discurs comptant el privilegi que te cada dia quan desperta, “veig el mar des de la nostra casa. El mar és l’element essencial del Grau, eixe barri que encara conserva l’essència i les tradicions d’un poble. Amb la primera ullada del dia, contemple les barques com entren i ixen del port, amb tot el moviment i el bullici de la mar.”

A més, Júlia Perles ha volgut comptar la seua història: “Amb la mar com a punt de partida, he fet una analogia que pense ens ajudarà a entendre el que viurem junts enguany.

El vaixell de les falles ha de partir hui mateix sense retard, amb una tripulació professional i compromesa, que faça que no correm cap perill, que vigile cada minut de la travessia. Eixa tripulació l’encapçala la nostra alcaldessa Diana, amb totes les autoritats i la Federació de falles. De tots ells espere que s’encarreguen que arribem a bon port, al dia de Sant Josep, i que la nostra siga l’embarcació de la felicitat, eixa que anhelen sempre les falles”

Però aquest any Júlia Perles no estarà sola en aquest gran creuer, “els convidats al viatge som les reines i presidents, els xiquets i xiquetes de la cort d’honor i jo mateixa. Nosaltres estem no per a treballar en la coberta, estem per a gaudir del viatge, fent totes les escales necessàries per a passar-ho genial. Volem parar en el port del sopar de Germanor, en el de les paelles, desembarcar en el festival infantil, ancorar-nos a la cavalcada infantil, amarrar-nos als dies de falles… en definitiva no volem perdre ni un instant d’aquest creuer de l’alegria.”

La màxima representant de les falles ha animat a tots els viatgers i tripulants d’aquest viatge a anar junts de la mà fins al dia de la cremà on l’aigua deixarà pas al foc. Julià també ha volgut mostrar la seua estima per la seua comissi “i en el moment de la cremà, reprendré el viatge de tornada, el meu viatge a Ítaca, al Grau. A la terra que em va veure nàixer, a la falla que tant em curulla l’ànima amb estima i afecte. Però per a eixe retorn, encara resten molts, molts dies.”

Júlua Perles ha animat a tot el món a compartir amb ella aquest trajecte màgic. I la Fallera Major Infantil ha afirmat que: “segur que amb la vostra companyia superaré totes les tempestes i tots els obstacles. També s’estic segura que tindre, en la meua família i amics, eixa barca d’auxili per als moments de cansament i de son, els que amainaran els moments de desànim. No podria tindre uns millors aliats que ells. Ells són el meu timó i la meua vela.”

I per acabar aquesta travesia tan important que comença hui, Júlia Perles ha assegurat:

“En nom de la meua família, dels Perles Moncho, i dels meus pares en particular, moltes gràcies per fer-nos costat en una jornada tan especial per a nosaltres.

Tant de bo l’oratge ens siga favorable, i els vents del goig ens duen, lentament a la joia de les falles.

Quadern de bitàcora: capitana Júlia al pont de comandament. Dia 14 de juliol de 2018. Comencem el viatge. Que tinguem sort.

Imàtges cedides per la Federació de Falles der Gandia.

#FalleraMajorInfantil #Demanà #FallesdeGandia #Falles19dfef #Falles2019

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now