Buscar
  • De festa en festa

Laura Puig acceptà ser la Fallera Major de Gandia del 2019


Laura Puig Martí contestà un sí rotund quan l’alcaldessa de la ciutat, Diana Morant li formulà la pregunta: “Vols ser la Fallera Major de Gandia del 2019?’ Reunits els 23 presidents, presidentes, reines de les comissions, Cort d’Honor, autoritats i familiars el passat dissabte al Palau Ducal, ja podem afirmar de manera oficial que Laura Puig acceptà el càrrec de màxima representant de les Falles de Gandia.

La Fallera Major de Gandia dirigí unes emotives paraules als assistents per tal d’agrair la seua presència i a més la confiança depositada en ella. Laura Puig afirmà que “Quan una persona arriba a certa edat, ha de fer balanç d’aquelles coses que ha pogut realitzar i de les que no. Jo, quasi en la trentena, he complert moltes de les coses que tenia programada en la meua vida. Hi havia una d’elles, ja es podeu imaginar quina, que decididament quedava descartada. Pensava que l’oportunitat havia passat de llarg.”

Laura Puig continuà afirmant que “en certa forma ho entenia: sols hi ha una fallera major per any i és molt difícil resultar elegida. Però, d’altra banda, mai he deixat de perdre l’esperança.I mireu per a on, en l’últim sospir, en el darrer instant, la ciutat, les falles, m’han concedit l’honor més gran que podria imaginar.”

La Fallera Major de Gandia explicà que la seua timidesa i de vegades, inseguretat li feien tremolar cada vegada que deu parlar en públic. Però ocorreguè tot el contrari el dissabte, Laura Puig emocionà al públic assistent amb una tranquil·litat admirable i saber estar. Laura Puig explicà als fallers que cada dia es prepara per tal de representar a les falles de Gandia com cal, i afirmà: “Una cosa vos assegure, que la perseverança serà la paraula que més em sentireu dir. No cessaré en l’empeny de representar-vos com vos mereixeu. Tinc l’impagable exemple de Sara i de Núria que seran el meu millor referent.”

També la màxima representant de les Falles de Gandia volgué presentar a la seua família, “Els Puig Martí som una família del nostre poble, del Grau. Una gent senzilla que ha matinat molt i durant tota la vida, que ha treballat sense descans i s’ha guanyat tot allò que tenim. L’ensenyament dels meus pares, Lolín i Benjamín, l’aplicaré també al meu paper institucional. Matinar i treballar incansablement per a les falles de Gandia.”

I Laura concloïa expressant el seu desig: “compartir tots els moments entranyables que ens esperen amb vosaltres, reines i presidents i presidentes, que simbolitzeu millor que ningú el gran col·lectiu que som les falles.

Tots junts formarem una mena de rusc, que és el que ens donarà força per superar totes les adversitats i també, per divertir-nos com una gran família. Que eixa és, segons em diuen i n’estic d’acord, la finalitat de les falles: l’anhel de la felicitat."

Imatges de la Federació de Falles i de l'Ajuntament de Gandia

#FalleraMajor #Demanà #FallesdeGandia #LauraPuig #Falles2019

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now