Buscar
  • De festa en festa

Vicent Llàcer Fortuny serà el artista de la Falla Murillo i Palomar per a les Falles 2019


L'artista faller Vicent Llàcer i Fortuny d'Alcàsser serà l'encarregat de dur endavant els projectes que la comissió de la Falla dels carrers Murillo i Palomar té previst plantar a les Falles del 2019. Fa uns dies, l'artista va signar al Casal de la nostra comissió, junt a la Directiva, el contracte pel qual es compromet a plantar dos falles, infantil i gran, que sense dubte donaran molt que parlar, un any més apostem per la qualitat del monument, centre de l'activitat que ens dóna la raó de ser. Després de l'estiu sabrem quins són estos projectes.

#Falles2019 #FallaMurilloiPalomar #Falles19dfef #ArtistaFaller

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now