Buscar
  • De festa en festa

Les Falles de Gandia celebraran el Dia Mundial de la PaellaLes Falles de Gandia s’uneixen a la celebració del Dia Mundial de la Paella amb una degustació del plat més típic valencià. Telmo Gadea, president de la Federació de Falle, informava ahir a l’assemblea que el pròxim dia 20 de setembre es celebrà aquesta festivitat al Museu Faller amb un destapa’t gratuït per a tots els fallers de la ciutat. Els assistents podran degustar paella i a més passar una gran estona.

A partir de les 20.30 h cuiners professionals elaboraran paelles de diferents tipus al Museu Faller de Gandia per tal de celebrar el Dia Mundial de la Paella. Les 23 comissions confirmaren la seua participació en el Museu Faller i a més informaran les comissions per tal que gaudisquen d’una gran jornada cultural i festiva al Museu Faller.

El ple del Consell aprovà una declaració institucional en suport al Dia Mundial de la Paella, que se celebrarà, per primera vegada, el pròxim 20 de setembre coincidint amb la sega de l’arròs i que per al Govern valencià suposa «un fita important i trascendental» per a promocionar esta icona cultural. Amb l’objectiu de «ennoblecer este art culinario» i posar en valor el territori en què es va originar, la Generalitat i l’Ajuntament de València, junt amb la Federació Empresarial d’Hostaleria de València (FEHV) , la DO Arròs de València, el Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca i Wikipaella, impulsen el Dia Mundial de la Paella.

#DiaMundialdelaPaella #FallesGandia

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now