Buscar
  • De festa en festa

Ramón Estellés i Clara Maria Parejo seran els mantenidors de les falleres majors de Dénia 2019


Aquest divendres, 14 de setembre, les falleres majors de Dénia han conegut en persona als que s'encarregaran de les seves exaltacions com a màximes representants de les falles de Dénia durant les seves presentacions, els dies 21 i 23 de setembre.

Acompanyades pel vicepresident de la Junta Local Fallera, Jaume Bertomeu, s'han traslladat a València per dinar amb ells.

Ramón Estellés, secretari de la JCF de València

L'encarregat d'exaltar a Amparo Petrie serà Ramón Estellés i Feliu, actual secretari de la Junta Central Fallera de València. Estellés pertany a la Falla Pere Cabanes - Joan XXIII, on ha exercit com a president durant tres exercicis. També ha obstentat els càrrecs de secretari, vicepresident i delegat de cultura, i ha estat autor del llibret en diverses ocacions.

Ramón Estellés ha col.laborat en nombroses publicacions i llibrets fallers, i és autor del projecte de recerca sobre la reconstrucció dels censos fallers de 1937 i 1943.

L'any 2014 va rebre el Premi Gegant concedit pels presidents de la Federació de Falles Benicalap - Campanar, i en 2018, el Premi Taronja lliurat pels seus companys de la Junta Central Fallera.

Clara Maria Parejo, fallera major infantil de València 2017

L'encarregada d'exaltar a Neus Suárez serà Clara Maria Parejo Pérez, fallera major infantil de València en 2017. Clara Maria va ser nomenada en un any especial per a les falles, l'any en què van ser declarades patrimoni immaterial de la humanitat per la UNESCO.

Clara Maria Parejo és fallera des que va nàixer de la comissió Zapadores - Vicente Lleó, de la que el seu iaio va ser membre fundador i que enguany celebra el seu 75 aniversari. Viu les falles amb passió i implicació en els playbacks organitzats per la Junta Central Fallera.

Actualment estudia 2n de l'ESO al col.legi Salesianos Sant Joan Bosco de València, i ha exercit com exaltadora de les falleres majors de Manises, les falleres majors de Xàtiva i de la fallera major infantil de la comissió Rubén Dario - Fray Luis Colomer.

#Mantenidors #ClaraMariaParejo #RamónEstellés #FalleresMajors #FallesDénia

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now