Buscar
  • De festa en festa

La Falla Olivereta present a l'anunci de les Festes Patronals de La Vall d'Uixó


La nit del passat diumenge 16 a les 22 hores les Falleres Majors de la Falla Olivereta, Ainhoa Beltran i Sandra Blasco acompanyades dels Presidents Marcos Sanchis i Samuel Peñarrubia van estar presents en l'acte de presentació del cartell anunciador i del llibre de les festes patronals de la Sagrada Família i Santíssim Crist de La Vall d'Uixó.

L'acte que es va desenvolupar a la Pl. del Sant Àngel es va desplegar el cartell anunciador de les festes que ha estat dissenyat per Samuel Biel Porter i a la finalització de l'acte es va repartir el llibre a tots els assistents.

A la finalització de la presentació, les Falleres Majors van aprofitar per a conéixer de primera mà a Roser Mondragon, Regina 2018 i les seues Dames, Abril, Sara i Marta i desitjar-los unes magnífiques festes 2018.

#FestesLaValldUixó #FallaOlivereta

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now