Buscar
  • De festa en festa

L'Agrupació Olivereta participa en l'Ofrena als Sants Patrons de la Vall d'Uixó


La devoció a La Sagrada Família va ser la protagonista durant la vesprada del diumenge 14 d’octubre amb un acte festiu i ple de sentiment, l'Ofrena de Flors. Una desfilada en la qual participen representants de les festes de La Vall d’Uixó, i on es porten flors als patrons de les festes.

El recorregut de L’ofrena que començava a les 17:00 hores des de la Plaça del Centre fins a l'església del Sant Àngel Custodi, on es troba la imatge la Sagrada Família, va haver de ser suspesa a causa de les inclemències meteorològiques i els participants van realitzar l’ofrena floral directament en l’església.

Enguany es van oferir rams de claves blancs i roigs amb els que es va confeccionar un tapís al costat del grup escultòric de la Sagrada Família.

En esta ocasió, l’Agrupació va estar representada pel President Celso Javier Eslava, el Secretari Joan F. Prim entre d’altres membres de la directiva.

Dins el temple van ser rebuts pel President de les Festes de la Sagrada Família i Santíssim Crist, En Manuel Debon, la Regina de les Festes la Srta. Roser Mondragon i també per l’Alcaldessa de la ciutat Na Tània Baños.


#FestesLaValldUixó #AgrupacióFallesOlivereta

0 vistas

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now