Buscar
  • De festa en festa

La Falla Antiga Senda Senent - Alameda ja té representants per a les Falles 2019La Falla Antiga Senda Senent-Alameda "El Palau" té l'honor d'anunciar els noms dels representants per a les Falles del 2019. D'aquesta forma es revela el quadre d'honor d'una comissió que el pròxim exercici celebrarà el seu vinté aniversari.

Vivi Sotelo i Pla continua com a màxima representant de la comissió. I enguany l'acompanyaran en el regnat Teresa Zurano Cívico, Fallera Major Infantil, i Jorge Gómez Sotelo, President Infantil.

La seua proclamació tindrà lloc el pròxim 9 de novembre, en horari de vesprada, al Casal, situat al carrer Antiga Senda Senent, no9.

DADES D'INTERÉS

Falla Antiga Senda Senent-Alameda, més coneguda com la Falla "El Palau". Integrant del sector Pla del Reial-Benimaclet de la Junta Central Fallera.

Membre de la Federació de Falles Alameda-Mestalla. Falla fundada l'any 2001, posseïdora del Bunyol col·lectiu d'argent tant en Comissió Adulta com en Comissió Infantil. Una Falla situada en un entorn privilegiat, envoltada pel Palau de la Música i el passeig de l'Albereda. Un entorn que ens permet durant la setmana fallera poder gaudir dels castells de focs artificials de primera mà.

La nostra demarcació comprén el passeig de l'Albereda, l'avinguda del Port, els carrers Eduard Boscà, Illes Canàries i la que dóna el nom de la nostra Falla, Antiga Senda Senent.

El passat exercici 2016-2017 vam iniciar, gràcies al diari Las Provincias, la campanya 'S.O.S. Necessitem Fallers Valents' amb l'objectiu de trobar nous membres per a evitar la desaparició de la nostra comissió. La campanya va resultar tot un èxit, tant pel seu abast i difusió en tot tipus de mitjans de comunicació (periòdics, revistes, mitjans online, ràdios o televisions), com perquè en un termini inferior al mes vam aconseguir pràcticament duplicar el cens, format llavors per a penes una trentena de persones, entre xiquets i adults. Actualment (i ja van 19 anys), continuem barallant dia a dia amb l'ajuda de tots per a traure la Falla avant.

#Quadredehonor #FallaElPalau #Falles2019

0 vistas

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now